Last news in Fakti

11 Септември, 2016 19:40 1 609 2

Хилари се извини на Тръмп

  • хилари клинтън-
  • извини-
  • доналд тръмп

Тя се извини за крайни изказвания за неговите привърженици

Кандидатът за президент на Демократическата партия Хилари Клинтън заяви, че съжалява за изказването си, в което определя голяма част от избирателите на своя конкурент Донал Тръмп „окаяници“, съобщи „Fox News:”.

“Бях драстично крайна. Направих много грубо обобщение. Това винаги е лоша идея. Това беше грешка. Съжалявам за думите си“, заяви Клинтън.

Все пак тя подчерта, че продължава да е нетърпима към крайната реторика на Доналд Тръмп.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kcaniba

    0 0 Отговор
    Кукурдяк....
  • 2 Пиже инкасаторо

    0 0 Отговор
    Бабе, ти се лекувай, да не дадеш победата служебно на милиардерчето. Нещата около тебе не са розови. Лоши работи се чуват, а даже се и виждат. Вече не е прецедент да си припадаш по разни събития.