Last news in Fakti

12 Септември, 2016 22:06 1 192 0

Клинтън се връща в надпреварата до края на седмицата

  • клинтън-
  • хилари клинтън-
  • болест-
  • президентски избори-
  • припадък

Тя нито за миг не е губила съзнание по време на инцидента

Клинтън се връща в надпреварата до края на седмицата - 1
Снимка АП/БТА

Говорителят на Хилари Клинтън заяви, че кандидат-президент вероятно ще се върне в предизборната кампания, по-късно тази седмица, съобщава itv.

Клинтън е бил диагностицирана с пневмония преди очевидния й "припадък" след възпоменателна церемония по повод 15-ата годишнина от атаките на 11 септември 2001 г.

Говорителят й съобщи, че тя нито за миг не е губила съзнание по време на инцидента и е била "будна през цялото време" в колата, след като е потеглила от мемориалното събитието.

Говорителят заяви, че от щаб квартирата на президентската й кампания са направили "незабавни опити" да се свържат с лекуващият лекар на Клинтън след инцидента.

Той добави лекарят е бил категоричен, че няма връзка между здравословния проблем на бившия държавен секретар през 2012 г. и сегашния "припадък".

Екипът на опонентът й от Републиканската пария - Доналд Тръмп и неговите поддръжници многократно излизаха с необосновани твърдения, че Клинтън има здравословни проблеми и е физически неспособна да бъде президент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА