14 Септември, 2016 07:11 1 014 1

Обама: Тръмп не се интересува от работническата класа

  • барак обама-
  • доналд тръмп-
  • работническа класа-
  • президент-
  • хилъри клинтън

Президентските избори в САЩ ще се проведат през ноември

Обама: Тръмп не се интересува от работническата класа - 1
Снимка: БТА/ AP

Президентът на САЩ Барак Обама определи като измамно твърдението, че Доналд Тръмп е приятел на работническата класа в страната, съобщи „Вашингтон поуст“.

Държавният глава заяви, че кандидатът на републиканците за президентския пост е прекарал 70 години на тази планета, без да показва загриженост към работещите хора.

Барак Обама за пореден път призова сънародниците си да гласуват за Хилъри Клинтън.

„Вижте, разбирам – ние сме млада страна. Ние винаги харесваме новите, лъскави неща. Аз се възползвах от това, когато се кандидатирах. Понякога обаче взимаме за даденост стабилността и истината“, заяви президентът.

Обама заяви, че нарастването на доходите по време на неговия мандат е доказателства, че политиките на администрацията му са помогнали за икономическото развитие. Той подчерта, че е неверни твърденията на Тръмп за дълбоки икономически проблеми.

Президентските избори в САЩ ще се проведат през месец ноември тази година. Доналд Тръмп ще се изправи срещу Хилъри Клинтън. Според сондажите резултатите им са изключително близки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соломон Вагенщайн

    0 0 Отговор
    Ако Адолф Хитлер беше спечелил войната с Еврейския комунистически интернационал сега нямаше да сме свидетели на поредния червен театър на чифутите.