704 1

Обама: Тръмп не се интересува от работническата класа

Президентските избори в САЩ ще се проведат през ноември

Обама: Тръмп не се интересува от работническата класа
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Президентът на САЩ Барак Обама определи като измамно твърдението, че Доналд Тръмп е приятел на работническата класа в страната, съобщи „Вашингтон поуст“.

Държавният глава заяви, че кандидатът на републиканците за президентския пост е прекарал 70 години на тази планета, без да показва загриженост към работещите хора.

Барак Обама за пореден път призова сънародниците си да гласуват за Хилъри Клинтън.

„Вижте, разбирам – ние сме млада страна. Ние винаги харесваме новите, лъскави неща. Аз се възползвах от това, когато се кандидатирах. Понякога обаче взимаме за даденост стабилността и истината“, заяви президентът.

Обама заяви, че нарастването на доходите по време на неговия мандат е доказателства, че политиките на администрацията му са помогнали за икономическото развитие. Той подчерта, че е неверни твърденията на Тръмп за дълбоки икономически проблеми.

Президентските избори в САЩ ще се проведат през месец ноември тази година. Доналд Тръмп ще се изправи срещу Хилъри Клинтън. Според сондажите резултатите им са изключително близки.

САЩ

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Соломон Вагенщайн
    Отговор
    1 07:18  14.09.16
    Ако Адолф Хитлер беше спечелил войната с Еврейския комунистически интернационал сега нямаше да сме свидетели на поредния червен театър на чифутите.

Напиши коментар:


Публикувай