14 Септември, 2016 07:57 1 207 0

След имейлите на Клинтън на ред е фондът на Тръмп

  • доналд тръмп-
  • прокуратура-
  • сащ-
  • ню йорк-
  • фонд-
  • благотворителен-
  • хилъри клинтън

Републиканците обвиниха властите, че си затварят очите за фона на Клинтън

След имейлите на Клинтън на ред е фондът на Тръмп - 1
Снимка: БТА/ AP

На американската политическа сцена винаги е интересно. След разкритията за електронната кореспонденция на Хилъри Клинтън, на ред е другият основен играч – Доналд Тръмп.

Нюйоркската прокуратура започна разследване за дейността на фонда на републиканския кандидат за президентските избори, съобщи Си Ен Ен.

Главният прокурор Ерик Шнайдерман заяви, че се проверява дали благотворителната фондация на Тръмп спазва всички закони и регулации на благотворителните организации.

Разследването идва на фона на твърдения в американските медии, че Тръмп използва пари от фонда за себе си.

Не закъсня и отговорът от щаба на републиканеца. Според неговия антураж властите си затварят очите за фонда на Хилъри Клинтън и умишлено атакуват Доналд Тръмп.

По-рано кандидатът за президент от партията на републиканците заяви, че фондът на Клинтън е най-корумпираната организация в историята на политиката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА