15 Септември, 2016 07:00 1 563 1

Създателят на филм на ужасите предрича: Тръмп ще стане президент

  • тръмп-
  • сериал-
  • ужаси-
  • чарли брукър-
  • доналд тръмп-
  • президентски избори-
  • победа

Чарли Брукър смята Тръмп за ужасяващ, но реален победител в президентската надпревара

Създателят на филм на ужасите предрича: Тръмп ще стане президент - 1
Снимка АП/БТА

Продуцентът Чарли Брукър, който е измислил безброй кошмарни образи за бъдещето в своя всепризнат хит "Черно огледало", хвърли светлина върху мрачните възможности, които сами си създаваме и които заплашват да унищожат нашето общество.

По-малко от два месеца преди президентските избори в САЩ, когато кандидатът на демократите Хилари Клинтън ще се изправи лице в лице срещу кандидата на републиканците Доналд Тръмп, в последната битка за подкрепата на американските граждани, създателят на едни от най-страшните ни кошмари описва една реалност, по-страшна и от най-мрачните епизоди на неговия сериал "Черно огледало“: Доналд Тръмп президент.

Брукър, който почти е приключил работата по третия сезон на своя филм на ужасите, смята, че реалният живот е придобил много по-мрачни и страховити нюанси от алтернативните страховити сценарии, за които предупреждава в своя сериал.

"Смятам, че това е много ужасяващо, защото мисля, че Тръмп ще спечели", заяви той пред сайта The Daily Beast по време на Международния филмов фестивал в Торонто.

"Започнах да си представям всички ужасяващи неща, които могат да се случат, ако Доналд Тръмп стане президент на САЩ“, заяви Брукър.

Подобно на много хора по цял свят и Брукър е бил изненадан от решението на британците да напуснат ЕС. Сега той заявява, че перспективата Тръмп да стане президент на САЩ, не бива да се подценява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Всички помияри включиха л..нометките срещу Тръмп, понеже не е системен играч.
    Треска ги тресе, ако той спечели.