1 038 1

Създателят на филм на ужасите предрича: Тръмп ще стане президент

Чарли Брукър смята Тръмп за ужасяващ, но реален победител в президентската надпревара

Снимка АП/БТА
Снимка АП/БТА
Милена Трачева

Продуцентът Чарли Брукър, който е измислил безброй кошмарни образи за бъдещето в своя всепризнат хит "Черно огледало", хвърли светлина върху мрачните възможности, които сами си създаваме и които заплашват да унищожат нашето общество.

По-малко от два месеца преди президентските избори в САЩ, когато кандидатът на демократите Хилари Клинтън ще се изправи лице в лице срещу кандидата на републиканците Доналд Тръмп, в последната битка за подкрепата на американските граждани, създателят на едни от най-страшните ни кошмари описва една реалност, по-страшна и от най-мрачните епизоди на неговия сериал "Черно огледало“: Доналд Тръмп президент.

Брукър, който почти е приключил работата по третия сезон на своя филм на ужасите, смята, че реалният живот е придобил много по-мрачни и страховити нюанси от алтернативните страховити сценарии, за които предупреждава в своя сериал.

"Смятам, че това е много ужасяващо, защото мисля, че Тръмп ще спечели", заяви той пред сайта The Daily Beast по време на Международния филмов фестивал в Торонто.

"Започнах да си представям всички ужасяващи неща, които могат да се случат, ако Доналд Тръмп стане президент на САЩ“, заяви Брукър.

Подобно на много хора по цял свят и Брукър е бил изненадан от решението на британците да напуснат ЕС. Сега той заявява, че перспективата Тръмп да стане президент на САЩ, не бива да се подценява.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • mediator37
    Отговор
    1 08:56  15.09.16
    Всички помияри включиха л..нометките срещу Тръмп, понеже не е системен играч. Треска ги тресе, ако той спечели.

Напиши коментар:


Публикувай