912 5

В Кремъл недоволни от русофобията в САЩ

Забележка към Барак Обама

Росен Стойчев

Използването на „руската карта“ в негативен план по време на президентската кампания в САЩ буди съжаление в Кремъл. Това заяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

„За съжаление ние виждаме продължаващо изразяване на русофобия. Ние само можем да изразим съжаление в този контекст. Руската карта и картата с нашия президент се превръща в решителна за президентската надпревара в САЩ. Щеше да е хубаво, ако тази карта се използваше по положителен начин“, заяви Песков.

Според него изявленията на президента на САЩ Барак Обама за липса на демокрация и свобода на словото в Русия, не спомагат за създаването на взаимно

„Такива изказвания е трудно да допринесат за това, че плахите опити за установяване на доверие са имали успех“, допълни Песков.

 

Русия

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • матрьош
  Отговор
  1 18:37  14.09.16
  То остава да дават мравояда путин за пример!
 • Де юре
  Отговор
  2 18:40  14.09.16
  Някоя мравка ли се обади?
 • СССР
  Отговор
  3 20:25  14.09.16
  Путин им виновен че са некъдърници!!! На кривия ...... вълната му пречи!
 • Петър 1
  Отговор
  4 21:54  14.09.16
  На краварите кой не им е виновен ? То беше Саддам , то беше Осама , то беше Муамар . Трябва да има виновни , поне двама , които да ги скарат и да продават пушки и на двамата . По Еврейски . И Европа им е виновна и решиха да и пратят мигранти . Откъде тези изстрадали хорица имат по 10000 хиляди долара за каналджии , още толкова джобни , Смартфони , а нямат лични карти ? Ние може да не сме евреи , ама не пасем трева . Айде моля !!!
 • Киро
  Отговор
  5 09:35  15.09.16
  Ми той Путя си е същия, като Саддам, Кадафи, Ердоган и Хрушчов. Как да не го посочиш с пръст?!?

Напиши коментар:


Публикувай