Last news in Fakti

14 Септември, 2016 19:38 1 618 0

Новинар уби Хилари Клинтън, по погрешка (ВИДЕО)

  • хилари клинтън-
  • президент-
  • водещ

Водещ на новините обяви смъртта на Клинтън в ефир по погрешка

Телевизионен водещ на новините в САЩ, по грешка обяви смъртта на Хилари Клинтън, съобщи Media Ite.

Съмненията около здравословното състояние на Клинтън имаше през последните няколко месеца. В неделя тя трябваше да напусне церемонията в памет на жертвите от атентатите на 11-ти септември в Ню Йорк.

За някои нюйоркчани нещата не станаха по- лесни след новините по ABC 7. В тях водещият Джо Торес трябваше да започне с новини около състоянието на кандидата за президент на Демократическата партия. Той обаче започна с изречението:

„Започваме с ексклузивна новина за смъртта на Хилари Клинтън“, заяви Торес. След това той продължи да чете новината за оттеглянето от церемонията на Клинтън.

Естествено Хилари Клинтън е жива, Тя вече обяви, че се възстановява от неразположението си. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА