980 1

Докторът на Хилъри Клинтън: Здрава е

Здравето на Хилъри Клинтън - основна тема в президентската кампания в САЩ

Докторът на Хилъри Клинтън: Здрава е
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Хилъри Клинтън е здрава и може да служи като президент на Съединените американски щати. Това заяви лекуващият я доктор, цитиран от Би Би Си.

В изявлението се казва, че здравословното състояние на кандидатката на демократите за президентския вот продължава да се подобрява след поставената диагноза пневмония.

Вчера водещ на новините на Ей Би Си 7 шокира зрителите на телевизионния канал, обявявайки по погрешка, че Хилъри Клинтън е починала.

Здравето на кандидатката на демократите се превърна в едно от основните оръжия на републиканците в предизборната надпреварата. Според тях то е разклатено и Клинтън не е годна да бъде държавен глава. От лагера на демократите категорично отричат това.

Факти.бг припомня, че на 11 септември тази година – по време на възпоменателната церемония за жертвите на терористичните атаки преди 15 години – Хилъри Клинтън се почувства зле. Нейните гардове я качиха в автомобила й, а малко по-късно лекуващият я медик заяви, че е била дехидратирана.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ВВС
    Отговор
    1 17:32  15.09.16
    Лари Кинг ще каже ли името на нещастния доктор. Много от свитата на Хилари гушнаха букетчетата. Да внимава диктора да не простине, че да вземе да "кихне" без разрешение?

Напиши коментар:


Публикувай