15 Септември, 2016 07:41 1 448 1

Докторът на Хилъри Клинтън: Здрава е

  • президент-
  • хилъри клинтън-
  • доктор-
  • здраве-
  • здрава-
  • сащ

Здравето на Хилъри Клинтън - основна тема в президентската кампания в САЩ

Докторът на Хилъри Клинтън: Здрава е - 1
Снимка: БТА/ AP

Хилъри Клинтън е здрава и може да служи като президент на Съединените американски щати. Това заяви лекуващият я доктор, цитиран от Би Би Си.

В изявлението се казва, че здравословното състояние на кандидатката на демократите за президентския вот продължава да се подобрява след поставената диагноза пневмония.

Вчера водещ на новините на Ей Би Си 7 шокира зрителите на телевизионния канал, обявявайки по погрешка, че Хилъри Клинтън е починала.

Здравето на кандидатката на демократите се превърна в едно от основните оръжия на републиканците в предизборната надпреварата. Според тях то е разклатено и Клинтън не е годна да бъде държавен глава. От лагера на демократите категорично отричат това.

Факти.бг припомня, че на 11 септември тази година – по време на възпоменателната церемония за жертвите на терористичните атаки преди 15 години – Хилъри Клинтън се почувства зле. Нейните гардове я качиха в автомобила й, а малко по-късно лекуващият я медик заяви, че е била дехидратирана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВВС

    0 0 Отговор
    Лари Кинг ще каже ли името на нещастния доктор. Много от свитата на Хилари гушнаха букетчетата. Да внимава диктора да не простине, че да вземе да "кихне" без разрешение?