Last news in Fakti

15 Септември, 2016 23:00 3 107 1

Кървави реки заляха улиците на Дака (видео)

  • дака-
  • курбан байрам-
  • жертвени животни-
  • дъжд-
  • кървави реки-
  • кръв-
  • улици

Кръвта от жертвените животни се смеси с дъждовната вода

Кървави реки заляха улиците на Дака (видео) - 1
Снимки АП/БТА и Туитър

Кръвта от закланите жертвени животни, част от мюсюлманския празник Курбан байрам, се смеси с проливните дъждове, които се изсипаха над града.

Лошата отводнителна система, е причина за честите наводнения в града, които са се превърнали в част от живота на жителите. Този проблем обаче, рядко е бил така ярко изразен, както тази седмица, когато хиляди овце, кози и крави са били заклани.Кървави реки заляха улиците на Дака (видео)

Според много хора местната власт не е успяла да накара отводнителните системи да функционират правилно и не е обърнала внимание на проблема преди празника Курбан байрам, съобщи Dhaka Tribune.

Макар да е имало определени места за колене на животните, което да спомогне за по-лесното почистване, много хора са предпочели да направят това в своите гаражи, пред домовете си или на улицата, според новинарския сайт Prothom Alo.

Хората се оправдаваха, че дъждът е бил основната причина, поради която са решили да не използват определените места за жертвоприношение.

Кървави реки заляха улиците на Дака (видео)

Това доведе до кошмарен кървав потоп в столицата на Бангладеш, след като кръвта се смеси с дъждовната вода и заля улиците на Дака.

Властите в града са успели да източат повечето вода в четвъртък сутрин, но на места яркочервената вода все още трепти над асфалта, а там, от където се е оттекла, е оставила след себе си червеникав нюанс по земята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мехмед

    0 0 Отговор
    Нормано, в Бангладеш умерените мюсюлмани ги атакуват, щото вече нямат християни и други религии.