953 5

Шулц: Тръмп е проблем за света

Опасения, че магнатът може да вдъхнови свои подражатели в Европа

Росен Стойчев

„Доналд Тръмп е проблем за целия свят.“ Това заяви председателя на Европейския парламент Мартин Шулц, цитиран от „Ройтерс“.

„Тръмп не е само проблем за Европа, а за целия свят. Ако в Белия дом се настани човек, който показва, че си няма представа за някои въпроси и смята специализираните знания за боклук, то ние ще достигнем до критична точка.

Това би значело, че очевидно безотговорен човек, ще заеме позиция, която изисква огромна отговорност. Тръмп вероятно ще стимулира свои подражатели в Европа. За това и искам Хилари Клинтън да спечели изборите“, заяви Шулц.

Белгия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • панчугов
  Отговор
  1 20:19  15.09.16
  Вече не е смешно. Направо е комично! Либералната шайка, която управлява Европа, вижда края на безметежното си управление и все повече ще озлобява. Направиха се, че все им е тая след Брекзит. Но когато американските републиканци спечелят изборите, природните недоразумения в Брюксел и Берлин, съвсем ще си загубят съня.
 • EUSSR
  Отговор
  2 21:01  15.09.16
  Аман от тия брюкселски паразити.
 • Киро
  Отговор
  3 11:19  16.09.16
  Да не стане така, че после да се извиняваш?!
 • дедо Моше
  Отговор
  4 11:35  08.10.16
  Доналд Тръмп е проблем за целия ЕВРЕЙСКИ свят
 • дедо
  Отговор
  5 12:35  08.10.16
  Евреинът Шулц изразява мнението на цялата юдейска общност. Тръмп не им допада. Килъри е тяхната марионетка. Войната наближава. И този път чифутите няма да се измъкнат...

Напиши коментар:


Публикувай