1 194 11

"Единна Русия" с пълно мнозинство

Партията на Владимир Путин с категорична победа на парламентарните избори

"Единна Русия" с пълно мнозинство
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Управляващата партия в Русия „Единна Русия“ спечели пълно мнозинство в руската Дума, съобщи ТАСС.

При обработени 90% от гласовете, партията на президента Владимир Путин е спечелила 54.9% от гласовете по региони.

На второ място с огромна разлика е Комунистическата партия на Руската Федерация с 13.53%. Третото място е за Либерално-демократическата партия. Либерално-демократическата партия на Владимир Жирновски е трета, а в парламента влиза и „Справедливая Россия“.

Това ще рече, че „Единна Русия“ ще вземе 338 от общо 450 места в парламента.

„Вече можем с увереност да кажем, че партията постигна много добър резултат. Ние победихме. Руснаците гласуваха за политическа стабилност. Хората виждат, че представителите на "Единна Русия", наистина се стараят за хората, може би невинаги всичко се получава, но работят искрено и достатъчно ефективно. Наистина, хората проявиха гражданска позиция.  Смятам, че постигнахме много добър резултат“, заяви руският президент Владимир Путин. 

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • сидерага
  Отговор
  1 10:08  19.09.16
  Печели Путин, губят руснаците.

  Коментиран от #6

 • BGFreaks
  Отговор
  2 10:13  19.09.16
  Ако се разтърсите из нета, ще намерите и скрити камери показващи как точно за Единна Русия гласуват повече хора, отколкото жители има.

  Коментиран от #5

 • кроко
  Отговор
  3 11:39  19.09.16
  Абе изборите не трябва да се фалшифицират и манипулират, ама вие дето ми ревете какво ставало на изборите в Русия, къде бяхте след последните местни избори в България?! Има чувството че повече тролове изпълзяха от дупките да реват за изборните нарупения в Русия, отколкото за тези у нас! Ся ще ви видим и на президентските къде ще сте!

  Коментиран от #4

 • 4 11:46  19.09.16
  Този коментар е премахнат от модератор

 • Д'Мин
  Отговор
  5 11:50  19.09.16

  До коментар #2 от "BGFreaks":

  На нашите избори дадоха по телевизията, как в залата, където се събираха бюлетините двама депутати от ГЕРБ как мъкнеха чувалите. По думите им помагали на член на изб.комисия, която била бременна. И толкова. Пък вие гледайте в канчето на другите. На другите избори направо родилки и в родилните домове секциите.
 • гост
  Отговор
  6 11:51  19.09.16

  До коментар #1 от "сидерага":

  Ами в случая победата на Путин е победа и за руснаците. Изобщо не вярвайте на приказките, че в тази страна може да има демокрация от западен тип или някакви огромни нива на свобода(във всичките й аспекти)граничеща с анархия. За да има някакъв ред, относително добро спазване на закона и приличен просперитет в тази държава, както и уважение от външните партньори и противници трябва силна ръка да управлява руснаците. Иначе виждате какво става(справка България)
 • кроко
  Отговор
  7 13:07  19.09.16

  До коментар #4 от "Киро":

  Такива като теб, ми реват! Такива, дето като прочетат някъде думата „Русия” или „Путин” и почват да плюят като кучетата на Павлов - щото толкова са им възможностите. Ще те видя дали ще посмееш да кажеш нещо за президентските избори или като мишок ще се криеш под клавиатурата.
 • ПОБЕДА
  Отговор
  8 13:23  19.09.16
  Единна Россия има конституционно мнозинство което значи че Американската Конституцоя и позорното Американското Колониално управление от 1992г. в РУССИЯ отива към своя край! Кото значи че и у нас свеж вятър ще повее и плявата от върхове ще отвее. СЛАВА РОССИИ! СЛАВА ЕДИННАЯ РОССИЯ! Люба братци люба, люба братци жить! С етик дермо- крации мне не хочетьтся больше жить.
 • НАДЕЖДА за България
  Отговор
  9 15:05  19.09.16
  Без Русия, слънце в България няма да изгрее! Да живее Българо-Руската братска истинска дружба ! Слава Родсии! Честита победа!

  Коментиран от #10

 • Де юре
  Отговор
  10 16:54  19.09.16

  До коментар #9 от "НАДЕЖДА за България":

  Еее, още един унесъл се!
 • mediator37
  Отговор
  11 17:20  19.09.16
  Е хайде, на изборите в Афганистан и Ирак американски окупационни войници с автомати през рамо разнасяха пеша по улиците и в хамъри урните с бюлетини и това бяха честни и демократични избори. Победиха правилните кандидати и подписаха договорите за петрола и рудите с правилните фирми. Сега ще търсим в л..ното семка и се хващате за дреболии.

Напиши коментар:


Публикувай