19 Септември, 2016 23:00 2 341 2

Грузия бясна на Русия

  • грузия-
  • избори-
  • русия

Обвинения за нарушаване на международното право към Москва

Външното министерство на Грузия обвини Русия, че е нарушила международното право, отваряйки 21 избирателни секции в Южна Осетия и Абхазия, съобщи Россбалт.

Според изявлението в избирателните списъци е имало 114 000 жители на Абхазия и Южна Осетия. Грузия припомня, че жителите на тези региони са гласували незаконно на руски избори през 2011 г. и 2012 г.

Тбилиси призовава международната общност да „осигури правна оценка и отговор на правните нарушения Русия, насочени към нарушаване на суверенитета и териториалната цялост на Грузия'.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Айде ся и тия, американците им навиха пружината и сега ще се правят на интересни. Скоро не са яли бой и те, май им е време. Абе много тъпаци, не разбраха най-накрая че колкото повече се напъват на Русия толкоз по-лошо става.
  • 2 кроко

    0 0 Отговор
    Най-уместно би било да се оплачат на арменския поп! Хем им е наблизо :)))))