Last news in Fakti

20 Септември, 2016 23:00 864 3

Възможни са още кибер удари срещу изборите в САЩ

  • цру-
  • избори-
  • сащ

Шефът на ЦРУ отхвърли вероятността за въвеждане на изтезания по време на разпити на екстремисти

Броят на случаите с разкриване на важна информация около президентските избори в САЩ ще нараства. Това бе заявено от директора на ЦРУ Джон Бренън, цитиран от CBS.

Той коментира евентуални кибер атаки срещу избирателната система в САЩ.

„Доближаваме се до изборния ден и е възможно да бъдат направени нови опити за използването, събирането и евентуалното разгласяване на поверителна информация, свързана с президентските избори“, заяви Бренън.

Той подчерта, че не е нито демократ, нито републиканец. Все пак Бренън не смята, че е възможно въвеждането на тежки изтезания при разпитите на заподозрени екстремисти. Тази идея се поддържа от кандидата за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп.

„Ако искат от мен да правя неща като симулирано удавяне, просто ще откажа“, заяви Бренън. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Айде бе, сигурен ли си че ще откажеш.
  • 2 Бай хой

    0 0 Отговор
    На крив грездей и вълната му пречи.

    А ми не ги искат хората. Кво ги натрапват от ЦРУ?
  • 3 Картър

    0 0 Отговор
    Някой се интересуваше от извънземни, ето ви един на снимката. Бренън е маскиран рептил, също като Килъри, Сорос и оня нашият Кръстев.