Last news in Fakti

22 Септември, 2016 16:00 1 736 1

"Шарли ебдо": Тръмп и Путин са приятели

  • шарли ебдо-
  • карикатура-
  • путин-
  • тръмп

Сатиричното издание обвинява Тръмп в пристрастия към Русия

Френският сатиричен вестник „Шарли ебдо“ продължава да демонстрира оригиналната си визия по актуалните теми от света. В новия си брой изданието публикува карикатура на руския лидер Владимир Путин и републиканския кандидат-президент на САЩ Доналд Тръмп.

Карикатурата е част от мащабен материал за перспективите пред Тръмп. На нея американският милиардер и Путин са представени като близки приятели. „Малко е да се каже, че Кремъл обяви своите пристрастия и поддържа Тръмп. Ако републиканецът стане президент, големият победител ще бъде Русия. Тръмп е горещ почитател на Путин и веднага ще отмени санкциите срещу Москва“, пише авторът на статията в „Шарли ебдо“

Припомням ви, че президентските избори в САЩ ще се проведат на 8 ноември. Западни журналисти от месеци засипват с критики Тръмп, когото обвиняват в пристрастия към Русия и Путин. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г(Е)РОБ

    0 0 Отговор
    Духнахте в дупката да руската мечка с оплювката по загиналите от руския авион. Сега ще се радвате на още бум-бум-тряссс... Каквото сте си изпросили да ви е тъпкано през новата!
Новини по държави: