Last news in Fakti

22 Септември, 2016 21:45 9 823 4

Вижте паспорта на Мишел Обама

  • паспорт-
  • мишел обама-
  • хакери

От Белия дом не са коментирали казуса

Вижте паспорта на Мишел Обама - 1

Хакерите от DC Leaks  разбиха пощата на сътрудник от Белия дом, съобщи в. „Дейли мейл”.

Те пуснаха в глобалната мрежа сканирано копие от паспорта на първата дама на САЩ Мишел Обама, но и данните, доклади и инструкции за вицепрезидента Джо Байдън.

Представител на хакерската организация  DC Leaks коментира, че разпространените данни показват плачевното състояние на сигурността на киберпространството, което се използва от държавната администрация.

От Белия дом не са коментирали казуса. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Богданова

    1 0 Отговор
    Българските фирми за недвижими имоти вече са започнали опити да и продават имуществото като са прилагали това копие на паспорта!

    Коментиран от #2

  • 2 Зим

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Богданова":

    Да добавим и опиттите на някои да я накарат да плаща за телефон от преди 5 години, който уж не била платила, с неизвестни договори и вероятност да я нападнат мутри за да я дадат на колекторски частни рекетьори? Акоп рибавим и идеята, че може някоя хакерка тук да се пише за първа дама в Белият дом и съпруга на Барак, ние можем спокойно да добием представа за Законодатели и правосъдни тук...! ЪПСУРДИСТАН!
  • 3 американски гении

    1 0 Отговор
    На тия верно системите им са много зле, щом постоянно ги хакват който ги хване. Колко им е да им спретнат някой кофти номер с изтриване на всички данни дето се съхраняват от администрацията им, или промяната им.

    Коментиран от #4

  • 4 СДФГ

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "американски гении":

    Представи си ние на кво положвние сме,щом там е толкова зле.