2 207 11

Меркел се пречупи: Трябва да спрем имиграцията

Започват преговори със страните на произход на имигрантите

Росен Стойчев

Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че ЕС трябва да постигне сделка с трети страни, където да препраща нелегалните имигранти, искащи убежище в страните – членки, съобщи Ahram News.

Меркел подчерта, че е нужно „нелегалната имиграция да бъде спряна“.

„Трябва да постигнем споразумения с трети страни. В това число влизат Афганистан и Пакистан. Трябва да стане ясно, че тези, които не могат да останат в Европа, ще трябва да се върнат в своите родни страни", зяви Меркел. 

„Идеята, за това, че страни, които първи приемат бежанците, изцяло поемат товара върху себе си, е неприемлива за нас. Това няма как да не касае приемащите държави“, заяви гръцкият премиер Алексис Ципрас.

 

 

Австрия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Картър
  Отговор
  1 21:07  24.09.16
  С толерастията си тази донбаска "германка" направи много за възраждането на германския нацизъм и проблемите предстоят. Бог да я съди за това!

  Коментиран от #2

 • гълъбче
  Отговор
  2 22:02  24.09.16

  До коментар #1 от "Картър":

  А може и това е играта? за маниаците за световна диктатура има два основни пътя - доброволно хората да го искат, като някаква световна федерация, или чрез войни, като за второто средството са Хитлреризма, джихадизма, комунизма и подобните му нещица. И ето? като видяха, че стадата искат демокрация и ЕС, веднага глобалистите изпратиха парици за създаването на Боко Харам, ДАЕШ и подобните му и войната пламна. Това домъкна под пресдтекст милиони имигранти, които реално са един вид пратеници - много от тях идват с пачки пари, а едва ли един бежанец без документи ще може да тегли толкова пари от банка там... Голяма инсценировка са тия имигранти. Живата армия на глобализма. Другата част на монетата е политическата демагогия - комунизъм, социализъм, ...абе голям театър е, но пищим от всичко това... Фрау Меркел явно е предупредена от джермани секюрити да не си играе до край с огъня, че нацитета са два вида - едните са маниаци патриоти, а вторите търговци наемници. първите биха и били шута.... Вторите са за пари. Не зная Меркел наистина ли нарочно го прави, но усеща как ще яде бахура ако продължава с отворените врати... абе голяма дяволия е тоя глобализъм. Не знаеш откъде и как ще ти дойде шута и от свои и от външни. Ние като десета дупка на кавала естественно ядем шута постоянно и от нашите мъдри държавни лапачи и от външните шутове...
 • сссссс
  Отговор
  3 23:58  24.09.16
  Не се е пречупила , спазва плана за съсипване на Европа стриктно .
 • Абе празни кратуни са
  Отговор
  4 00:35  25.09.16
  А здрасти.....А сега каде е онова чудо ТО-стоян-деса да ни припомни тук как защитаваше безумията на баба Меркел и казваше че е права-а сега самата Меркел открито казва че е грешка...Ама тази грешка ще я плаща цяла Европа-и цената ще е огромна...Айде ТО,продьлжавай да защитаваш евро-атлантическите ценности...те са само за баламурниците...

  Коментиран от #5


 • стоян георгиев
  Отговор
  5 00:54  25.09.16

  До коментар #4 от "Абе празни кратуни са":

  къде прочете думата грешка бе умник?меркел иска развитие по темата и то е да се търси генезиса на проблема .тя никога не е твърдяла че на европа и трябват имигранти,а че дошлите трябва да се интегрират или да се създадат условия да се върнат при спиране на конфликтите в страните им.тази политика на меркел ще продължи въпреки нежеланието на популистите ,щото няма друго решение освен това ако искаме да отстояваме ценностите на европа .концлагери ,стени, геноцид и прогонване няма да има поне докато сме това което сме ,но ако се срути системата и избутаме напред нов хитлер историята му ще се повтори до краи и за съжаление цената ще я плати пак европа!

  Коментиран от #6, #7

 • Хараламби
  Отговор
  6 04:03  25.09.16

  До коментар #5 от "стоян георгиев":

  Меркел направи две груби грешки: 1. Имигрантите ясно показаха, че не могат да се интегрират. Точно обратното - опитват се да ни интегрират нас към техния начин на живот. 2. Имигрантите никога няма да се върнат. Дори и конфликта да спре, там вече всичко е унищожено и сравнено със земята. Къде да се върнат? Докато всичко се построи наново не те ами внуците им ще умрат. Затова Меркел ще плати скъпо, за съжаление и цяла Европа покрай нея.

  Коментиран от #8

 • Европеец
  Отговор
  7 12:02  25.09.16

  До коментар #5 от "стоян георгиев":

  А на твоят работодател Сорос кой ще му плаща сметката? Говориш глупости за европейски ценности.Европейските ценности не са глупостите натрапени от американски евреи.Европа е защитавала с кръв Тези ценности и е избивала мюсюлманските орди векове наред за да го има това което е днес.Сега идват някакви мулти културалисти и разтягат локуми как сме щели да интегрираме паплач живееща в 14 век.Все едно да интегрираш вълк между овце. Пълни глупости са тези интеграционни брътвежи Франция се провали въпреки 40 годишните си опити,Германия се провали с турските гастърбайтъри.Колко примера трябват още за да се разбере че еволюцията трябва да си свърши работата и през това време политическата идеология наречена Ислям трябва да стои там където е сега.

  Коментиран от #9

 • стоян георгиев
  Отговор
  8 15:48  25.09.16

  До коментар #6 от "Хараламби":

  и кво трябваше да направи меркел ?
 • стоян георгиев
  Отговор
  9 15:50  25.09.16

  До коментар #7 от "Европеец":

  и кво е решението ти като очевидно не си човек на сорос ще ме светнеш:)!

  Коментиран от #10

 • гост
  Отговор
  10 18:08  25.09.16

  До коментар #9 от "стоян георгиев":

  Бабето Меркел отдавна трябваше да е сменена !!! Не може да накараш маймуната да стане човек тя си е маймуна !!! Европа е за католици християни не е за маймуни който са научени само да убиват грабят и лъжат !!!

  Коментиран от #11

 • стоян георгиев
  Отговор
  11 23:02  25.09.16

  До коментар #10 от "гост":

  и ние трябва да излизаме от европа или да си сменим религията?а и кво е решението с бегалците не разбрах ?

Напиши коментар:


Публикувай