24 Септември, 2016 20:27 2 489 11

Меркел се пречупи: Трябва да спрем имиграцията

  • ангела меркел-
  • бежанци-
  • ес

Започват преговори със страните на произход на имигрантите

Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че ЕС трябва да постигне сделка с трети страни, където да препраща нелегалните имигранти, искащи убежище в страните – членки, съобщи Ahram News.

Меркел подчерта, че е нужно „нелегалната имиграция да бъде спряна“.

„Трябва да постигнем споразумения с трети страни. В това число влизат Афганистан и Пакистан. Трябва да стане ясно, че тези, които не могат да останат в Европа, ще трябва да се върнат в своите родни страни", зяви Меркел. 

„Идеята, за това, че страни, които първи приемат бежанците, изцяло поемат товара върху себе си, е неприемлива за нас. Това няма как да не касае приемащите държави“, заяви гръцкият премиер Алексис Ципрас.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    1 0 Отговор
    С толерастията си тази донбаска "германка" направи много за възраждането на германския нацизъм и проблемите предстоят. Бог да я съди за това!

    Коментиран от #2

  • 2 гълъбче

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Картър":

    А може и това е играта? за маниаците за световна диктатура има два основни пътя - доброволно хората да го искат, като някаква световна федерация, или чрез войни, като за второто средството са Хитлреризма, джихадизма, комунизма и подобните му нещица. И ето? като видяха, че стадата искат демокрация и ЕС, веднага глобалистите изпратиха парици за създаването на Боко Харам, ДАЕШ и подобните му и войната пламна. Това домъкна под пресдтекст милиони имигранти, които реално са един вид пратеници - много от тях идват с пачки пари, а едва ли един бежанец без документи ще може да тегли толкова пари от банка там... Голяма инсценировка са тия имигранти. Живата армия на глобализма. Другата част на монетата е политическата демагогия - комунизъм, социализъм, ...абе голям театър е, но пищим от всичко това... Фрау Меркел явно е предупредена от джермани секюрити да не си играе до край с огъня, че нацитета са два вида - едните са маниаци патриоти, а вторите търговци наемници. първите биха и били шута.... Вторите са за пари. Не зная Меркел наистина ли нарочно го прави, но усеща как ще яде бахура ако продължава с отворените врати... абе голяма дяволия е тоя глобализъм. Не знаеш откъде и как ще ти дойде шута и от свои и от външни. Ние като десета дупка на кавала естественно ядем шута постоянно и от нашите мъдри държавни лапачи и от външните шутове...
  • 3 сссссс

    2 0 Отговор
    Не се е пречупила , спазва плана за съсипване на Европа стриктно .
  • 4 Абе празни кратуни са

    0 0 Отговор
    А здрасти.....А сега каде е онова чудо ТО-стоян-деса да ни припомни тук как защитаваше безумията на баба Меркел и казваше че е права-а сега самата Меркел открито казва че е грешка...Ама тази грешка ще я плаща цяла Европа-и цената ще е огромна...Айде ТО,продьлжавай да защитаваш евро-атлантическите ценности...те са само за баламурниците...

    Коментиран от #5

  • 5 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Абе празни кратуни са":

    къде прочете думата грешка бе умник?меркел иска развитие по темата и то е да се търси генезиса на проблема .тя никога не е твърдяла че на европа и трябват имигранти,а че дошлите трябва да се интегрират или да се създадат условия да се върнат при спиране на конфликтите в страните им.тази политика на меркел ще продължи въпреки нежеланието на популистите ,щото няма друго решение освен това ако искаме да отстояваме ценностите на европа .концлагери ,стени, геноцид и прогонване няма да има поне докато сме това което сме ,но ако се срути системата и избутаме напред нов хитлер историята му ще се повтори до краи и за съжаление цената ще я плати пак европа!

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Хараламби

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Меркел направи две груби грешки:
    1. Имигрантите ясно показаха, че не могат да се интегрират. Точно обратното - опитват се да ни интегрират нас към техния начин на живот.
    2. Имигрантите никога няма да се върнат. Дори и конфликта да спре, там вече всичко е унищожено и сравнено със земята. Къде да се върнат? Докато всичко се построи наново не те ами внуците им ще умрат.
    Затова Меркел ще плати скъпо, за съжаление и цяла Европа покрай нея.

    Коментиран от #8

  • 7 Европеец

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    А на твоят работодател Сорос кой ще му плаща сметката?
    Говориш глупости за европейски ценности.Европейските ценности не са глупостите натрапени от американски евреи.Европа е защитавала с кръв
    Тези ценности и е избивала мюсюлманските орди векове наред за да го има това което е днес.Сега идват някакви мулти културалисти и разтягат локуми как сме щели да интегрираме паплач живееща в 14 век.Все едно да интегрираш вълк между овце.
    Пълни глупости са тези интеграционни брътвежи Франция се провали въпреки 40 годишните си опити,Германия се провали с турските гастърбайтъри.Колко примера трябват още за да се разбере че еволюцията трябва да си свърши работата и през това време политическата идеология наречена Ислям трябва да стои там където е сега.

    Коментиран от #9

  • 8 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хараламби":

    и кво трябваше да направи меркел ?
  • 9 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Европеец":

    и кво е решението ти като очевидно не си човек на сорос ще ме светнеш:)!

    Коментиран от #10

  • 10 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Бабето Меркел отдавна трябваше да е сменена !!! Не може да накараш маймуната да стане човек тя си е маймуна !!! Европа е за католици християни не е за маймуни който са научени само да убиват грабят и лъжат !!!

    Коментиран от #11

  • 11 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    и ние трябва да излизаме от европа или да си сменим религията?а и кво е решението с бегалците не разбрах ?
Новини по държави: