25 Септември, 2016 16:00 7 076 22

Неделковски с безобразна гавра с България

  • миленко неделковски-
  • гавра-
  • българия-
  • каймакчалан

Атакува Божидар Димитров и Красимир Каракачанов

Македонският журналист Миленко Неделковски продължи с провокациите си срещу България.

През тази седмица той поруга и разруши българския паметник на Каймак-Чалан. Сега той атакува и професор Божидар Димитров през профила си във Фейсбук.

"Земетресение ли е това или т*шаците ми изтръпнаха, че татарският глупак Б. Димитров ще ме съди?!“, написа Неделковски в личната си страница.

Той пусна и скандално видео, в което заявява, че е „загубил съня си, защото няма да може да разгледа татарските комунистически сгради в Перник и Радомир“. Неделковски се обръща към българите с татари.

Той публикува и осмиваща снимка на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, в който го определя като „татарче“.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мюсул

    3 0 Отговор
    ....незнам кои са най прости на земята , но определено от м....лите, македонците и арабите по прости няма.......
  • 2 Тошибиян

    0 2 Отговор
    Браво на миленко

    Коментиран от #20

  • 3 до шиптърчето

    2 0 Отговор
    А защо постоянно ни занимавате с тази гнида!? Той нека първо се самоопредели какъв е, защото народност македонец няма да каже българин ли е албанец, грък ли какъв!?
    Те гърците затова не признават тази "държава" и определено имат основание. Просто не трябва да му се обръща внимание на този паляк, както на слона не му дреме за комара.
    Аако толкова ви се занимава гнидите се третират с мас и газ!
  • 4 свинчуга

    2 0 Отговор
    какво се прави на интересна. Егати тлъстия нагъл тъпак. Мисля, че с макетата трябва да се отнасяме както и те към нас, демек кофти. Те тия просто не разбират от блага дума и добро отношение, трябва да ги мачкаш за да имат малко уважение. И като ги залеят скоро с бежанци, като ги подпукат гърците и сърбите(че хич не ги обичат и те)и тогава ще се молят на "татарите" да ги спасяват и да ги взимат у "татарско".
  • 5 Картър

    2 0 Отговор
    На Миленко му е бил отказан български паспорт и ... това са резултатите.
  • 6 шо бре

    2 0 Отговор
    шо е маке све е г..но!!!кой си ти бре мИЛЕНКОО?
  • 7 glarus

    2 0 Отговор
    Измислен журналист в измислена "държава"... П....лът решил да извътши някаква п.....ка тъпня, та белким някой види помията му и разбере, че някъде(в държава за която на никого не му дреме, защото няма такава държава) има едно жалко подобие на маймуняк, непризнато от никого и което и л...то си би изяло, за да излезе от сянката на посредствеността....
  • 8 ТЯП

    0 0 Отговор
    И кое е обидното в това да кажеш на някой, че е татарин?
    И каква обида към България има в това да се заяжда с определени личности?
  • 9 гълъбче

    0 0 Отговор
    Мистър Неделковски, българите са древен народ, по-древен от всички останали. В това можеш да бъдеш сигурен - казва ти го същество, съществувало трилиарди години по тази Слънчева система времевъртене, отпреди нея.... Впрочем откакто се помня нямаше звезди в космоса, после бяха създавани. но да се върнем в краткият отрязък от настоящето! не е въпроса дали се наричаш македонец, българин, татарин, циганин, американо, руснак, европеец..., а - във възпитанието на личността, персоналният морал! Гордостта е лош признак на възпитание, показва ограниченост! няма причина човек да се гордее, че е някаква народност, защото във всяка народност има и свестни хора и измет за трепане - гарантирано от реалността! Както казвам има Хора и бандити. няма трета категория. Колкото до поругаването на паметници храмове е лош признак на култура. Аз не бих рушил и осквернил паметник, дори съм против махането им, те са създадени, те са история, нека си останат и да се каже истината за събитията и построяването им! Това прави света именно богат, а вие като теб рушащите го правите беден. Ако е до разрушение води до простотата. А там е примитивизма. На твое място не бих рушал паметници, не защото са на някоя личност, а защото са история! А историята не трябва да се забравя, но фактите, не манипулациите! Против съм и рушенето на паметника на Съветската армия, защото е история, труд пари енергия. Кажете просто фактите и всеки ще си направи истината кое е лъжата! Но да рушите паметници е п
  • 10 българин

    2 0 Отговор
    Организирайте му екскурзия до България,ние ще го научим на история.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 стратокастър

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "миленко духа":

    Я му прочетете другите материали, като говори за русия и путин мед му капе от свинската уста ! Е това са руските -добре платени лизачи Миленко !!!
  • 13 българко татарковски

    3 0 Отговор
    Поредният комплексиран и неблагодарен смешник от Западна България. Дали сме угри, татари или марсианци изобщо не ти влиза в работата. Силно се съмнявам, че имаш т---ците за които говориш. Ближи си шиптарските и руски задници и не се занимавай със сериозните българи. Много рискуваш да се превърнеш в първиот македонски космонавт.
  • 14 Радикал национал

    2 0 Отговор
    Миленко да си намаже пъпчивия г.з че албанските шиптери идат и ще боли и ще му е тегаво и ще плаче за татарски-български паспорт
  • 15 onq s konq

    0 0 Отговор
    Ах как ще ядоса тоя някой "средно богат" родолюбец и как ще му го доставят едни хора че да разбива един бетон на новостроящата му се вила...Таман за 1 седмица с кирката и на хляб и вода ще отслабне неузнаваемо!
  • 16 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    КОСМЯСАЛА МАЙМУНА Е миленко неделковси ! ДЪРЖАВА БЕЗ ИСТОРИЯ !!!
  • 17 ронко

    0 0 Отговор
    Как са новите паметници с хилядолетна история и незасъхнала вар...
    Хахахах...
    Познавам хора от Скопие, повечето са нормални и не са примати, е има и първобитни:)
  • 18 Тодор

    0 0 Отговор
    Вий продължавайте да се заяждате с македонците и после се чудете защо са настроени така към българите!
  • 19 AUDI

    0 0 Отговор
    KAK ТОЗИ МАМУТ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА НАРИЧА ПРОФЕСОР ДИМИТРОВ ГЛУПАК!!!??? ПРОФЕСОРЕ ,ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ Е ПРАВ!!!
  • 20 То60

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тошибиян":

    кат та гледам май си македонски овцевъд!
  • 21 Тодор Иванов

    0 0 Отговор
    На този в най-скоро време някой ще му размаже свинската физиономия с бухалка. А гроба му ще превърнем в обществена тоалетна.
  • 22 ВАЛДЕМАР

    0 0 Отговор
    „СЛАДУРЧЕ„като те гледам ТАТАРИН си ти.
Новини по държави: