26 Септември, 2016 07:11 1 499 0

Фатална стрелба в американско кафене

  • лас вегас-
  • сащ-
  • стрелба-
  • убит-
  • кафене-
  • клиент

Стрелецът е с криминално минало

Фатална стрелба в американско кафене - 1
Снимка: БТА/ AP

Един човек е бил убит в американския град Лас Вегас при стрелба в известна верига кафенета , съобщи KTNV.

Инцидентът е станал около 11:30 часа местно време в неделя. Клиент е побеснял, защото кредитната му карта не била приета и не успял да вземе поръчката си.

След това мъжът влязъл в конфронтация с друг клиент и стрелял. Раненият по-късно е починал от раните си.

Полицията получила няколко сигнала за стрелбата, включително и от самия стрелец, който се опитал да отклони вниманието от себе си.

Заподозряният избягал, но по-късно е бил заловен от силите за сигурност. При задържането заявил, че в себе си има бомба и заплашил да я взриви. По време на операцията няколко пресечки са били блокирани.

Експлозив обаче не е бил намерен. Мъжът – описан като 40-годишен испанец - е арестуван. Властите водят разследване. Стрелецът има криминално минало.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА