26 Септември, 2016 09:28 1 267 0

Към кого ще се наклонят везните?

  • хилъри клинтън-
  • доналд тръмп-
  • дебат-
  • сащ-
  • избори

Огромен интерес към политическия дебат

Към кого ще се наклонят везните? - 1
Снимки: БТА/ AP

Основните претенденти за президентския пост в САЩ Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп ще се изправят един срещу друг в дебат, който се очаква с огромен интерес. Той ще окаже огромно влияние върху избора на американците за вота, който ще се проведе през месец ноември.

Преднината на кандидатката на демократите се топи. През миналия месец Клинтън водеше с 8 процента пред опонента си, но според актуален сондаж на „Вашингтон поуст“ преднината й вече е 2 пункта.

От лагера на републиканците обявиха, че Доналд Тръмп е „готов“ за телевизионния дебат, който ще бъде гледан на живо от милиони американци. Очаква се с огромен интерес и от политическите анализатори.

„Едно от най-важните неща на дебата е на сцената да се появи последователен и премерен кандидат. Точно това ще видите от Доналд Тръмп“, заявиха от неговия лагер.

Демократите пък обявиха, че Хилъри Клинтън се подготвя за проявата в хотел, намиращ се на близо 20 минути от дома й в Уестчестър, Ню Йорк.

Очаква се днешният дебат да бъде най-гледаният в американската история. Клинтън и Тръмп ще се опитат да спечелят доверието на гласоподавателите. Чия мисия ще бъде по-успешна?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА