1 477 0

Среден пръст вместо документи

Руски полицай си направи груба шега

Анатоли Стайков

Всички желаещи да получат документи в кметството в Сургут, Русия, бяха изненадани от необичайна гледка. Оказало се, че един от местните полицаи нарисувал на стената в коридора на сградата мъжки полов орган. За перо на отмъщението униформеният използвал служебната си палка. Картинката бързо попадна в полезрението на охранителните камери и светкавично се превърна във водещата новина в социалните мрежи.

По думите на свидетели полицаите оставили своето художествено послание в антрето на сграда на улица „Университетска“ 21. Това се случило вероятно след скандал с местен служител. В отговор полицаят-шегаджия не се сдържал и отговорил с въпросната рисунка на стената, която прекрасно личи на белия фон.

Няколко души са заподозрени в провокацията, въпреки че рисунката вече е изтрита, а местното полицейско управление се извини за случката. От преслужбата на Министерството на вътрешните работи извършват проверка по случая. Анонимният "художник" е заплашен от уволнение за уронване на престижа на полицията.


 

Русия


Напиши коментар:


Публикувай