Last news in Fakti

27 Септември, 2016 11:41 1 272 2

Лондон: Армия на ЕС ще подкопае НАТО

  • майкъл фалън-
  • нато-
  • ес

Великобритания срещу идеята на Германия и Франция

Лондон: Армия на ЕС ще подкопае НАТО - 1
Снимка: БТА/AP

Великобритания ще се противопостави на идеята за създаването на единна европейска армия. Това бе заявено от британският министър на отбраната Майкъл Фалън, цитиран от Tribune.

“Ние ще се противопоставим на всяка идея за европейска армия или създаването на общ команден център. Това просто ще подкопае НАТО“, заяви Фалън,

Според него в момента в ЕС няма достатъчно мнозинство за създаването на подобна армия. Има държави, които смятат, че това ще се отрази върху суверенитета на отделните нации. Ние сме съгласни, че Европа трябва да направи повече в борбата с тероризма и имиграцията. Да подкопаваш НАТО обаче е грешен подход“, заяви Фалън,

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кале

    0 0 Отговор
    Да де - ама ще има. Вас не ви кефи Франция и Германия да имат обща армия, ама ще стане - айде екзит от Европейския и си кътайте армията - дето няма да е най-силна в Европа - като се обединят другите.
    .аси нещастните англичани !!!
  • 2 чуй

    0 0 Отговор
    откъде ще намерим толкоз баня с теляци-манафи и полиглоти?
    требе да се бийм славну даже и изодзад!!!
Новини по държави: