27 Септември, 2016 20:52 1 905 0

Тръмп не използвал тежката артилерия заради дъщерята на Клинтън

  • доналд тръмп-
  • хилъри клинтън-
  • бил клинтън-
  • сащ-
  • дебат-
  • закана-
  • дъщеря

Следващият телевизионен дебат ще се проведе на 9 октомври

Тръмп не използвал тежката артилерия заради дъщерята на Клинтън - 1
Снимка: БТА/ AP

Доналд Тръмп се закани на Хилъри Клинтън, заявявайки, че на следващия дебат ще действа много по-твърдо и решително, съобщи Фокс нюз.

Политическите анализатори посочиха, че първият дебат е бил спечелен от кандидатката на демократите за президентската позиция.

„Действах по-меко, защото не исках да нараня чувствата на никого“, заяви Тръмп. Той посочи, че е можело да повдигне темата за аферите на Бил Клинтън, но не го е направил, защото в публиката е била дъщеря му – Челси.

Междувременно Хилъри Клинтън заяви, че е останала доволна от представянето си. Милиони гледаха кръстосването на словесни шпаги между двамата – малко повече от месец преди изборите.

На 9 октомври ще се проведе вторият, на 19 октомври – третият телевизионен дебат между Доналд Тръмп и Хилъри Клинтън.

Според проучване на Си Ен Ен 62 процента са на мнение, че Хилъри Клинтън е победител в първия телевизионен дебат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА