3 Октомври, 2016 07:14 1 244 0

Тръмп е гений, ако се е отървал от данъци

  • доналд тръмп-
  • избори-
  • данъци

Данъчна афера около кандидата за президент на Републиканската партия

Хора от кампанията на Доналд Тръмп заявиха, че той „трябва да е гений“,  ако наистина е успял да избегне плащанията на федерални данъци през последните 18 години, съобщи Би Би Си.

От „Ню Йорк Таймс“ съобщиха, че са получили част от данъчните документи на кандидата за президент на Републиканската партия, касаещи периода от 1995 г. В тях се посочват загуби от $915 млн., които позволяват пропускането на плащане  на данъци.

От лагера на републиканците отказват да потвърдят или отхвърлят достоверността на документите, но твърдят, че те са придобити незаконно.

Поддръжници на Тръмп заявиха, че той трябва да е гениален, ако се е възползвал от закон с пропуски, за да избегне плащанията на данъци през последните години.

„Аз познавам нашите сложни данъчни закони по-добре от всеки друг кандидатирал се някога за президент и аз съм единственият, който може да ги поправи“, написа Тръмп  в „Туитър“ . Той вече обеща и схема за намаляване на дълга ан САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА