620 1

Обама и Ди Каприо срещу глобалното затопляне

Стопанинът на Белия дом и носителят на "Оскар" обединиха сили за благотворителна кауза

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Анатоли Стайков

Президентът на САЩ Барак Обама и холивудската икона Леонардо ди Каприо обединиха сили за благотворителна кауза, съобщи CNN. Стопанинът на Белия дом и актьорът призоваха рамо до рамо за действия срещу глобалното затопляне.

Обама и Ди Каприо се появиха заедно пред Белия дом по време на музикален фестивал във Вашингтон. И двамата са изявени защитници на екологията и опазването на околната среда. Обама заложи много на зелените технологии в кандидат-президентските си кампании. Леонардо не спира да пътува по света и да пропагандира идеите си за защита на планетата.

„Светът е в надпревара с времето в борбата срещу промените в климата. Все още имаме време да издържим теста и да постигнем истински напредък в тази област, предупреди президентът. 

Леонардо подчерта, че е налице научен консенсус за опасностите от промените в климата, и увери, че споровете по въпроса са приключили.„Хората, които не вярват в глобалното затопляне и в човешкия фактор за него, не бива да заемат държавни постове, призова носителят на „Оскар“. 

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Stop
    Отговор
    1 10:18  26.03.17
    https://m.youtube.com/watch?v=D48gk-coMwU Това е истината за кемтрейлс

Напиши коментар:


Публикувай