785 5

Полша не изключва руски провокации

Ярослав Качински не се опасява от руска агресия

Росен Стойчев

Лидерът на управляващата в Полша партия „Право и справедливост“ Ярослав Качински заяви, че не се опасява от вероятна пряка агресия от страна на Русия, но и че не изключва провокации, съобщи РИА Новости.

„Не изключвам различни типове провокация. Според мен в Момента Русия не е готова за сериозна война. Ние обаче трябва да укрепим полската армия.

Ние трябва да запазим най-добри отношения със САЩ, независимо кой ще е следващият президент на САЩ“, заяви Качински пред „Газета Полска“. 

Полша


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 05:17  06.10.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • кроко
  Отговор
  2 08:30  06.10.16
  Ами, не била готова за сериозна война! Я пробвайте! Хем ще се видити и вие колко струвате!
 • стратокастър
  Отговор
  3 08:59  06.10.16
  Много пъти Полша е била цел на руската агресия и знаят какво да правят! Може би когато е била атакувана от руснаците не е била достатъчно славянска иначе защо ще я напада братския ,славянски руски народ?

  Коментиран от #4, #5

 • кроко
  Отговор
  4 09:43  06.10.16

  До коментар #3 от "стратокастър":

  пак ръсиш "акъл"! А руснците не са ли били цел на полска агресия? И какво значи агресия - едни са последиците от "турско присъствие 500г."; друго е Хитлер да прояви агресия срещу Полша; и съвсем друго е руснаците да управляват поляците. Вземи дай малко акъл за президентските избори; за резултата на кристалина; за "далаверата" с бежанците....
 • Трол
  Отговор
  5 12:40  06.10.16

  До коментар #3 от "стратокастър":

  Ха Фендер,пишеш, че Полша много пъти е била цел на руска агресия! Ми отворен я прочети Норман Дейвис(Norman Davies) в неговата "История на Европа" ("Europe - A History" - публикавана от HarperPerrenial през 1998г), там пише за полските нахлувания в Русия! Ох, щях да забравя, книгата не е преведена на български език, но като Страдивариус ли ,Фендер ли или каквото беше там предполагам, че ще се справиш :):):):)

Напиши коментар:


Публикувай