Last news in Fakti

6 Октомври, 2016 07:00 1 202 0

US полицията застреля мъж, размахващ мачете

  • сащ-
  • колорадо-
  • мачете-
  • стрелба-
  • полиция-
  • университет

Мъжът отказал да пусне оръжието на земята

US полицията застреля мъж, размахващ мачете - 1
Снимка: БТА/ AP

Полицията в американския щат Колорадо застреля мъж, размахващ мачете, съобщи Daily Camera.

Мъжът, заплашващ хора в кампуса, е бил убит от униформените, след като е отказал да пусне хладното оръжие. Източник, близък до разследването, сподели, че убитият е бял мъж, който е бил религиозен фанатик.

По думите му застреляният е ходил по петите на „грешници“, искащ да ги накаже. Има информация, че е написал и религиозни съобщения върху автомобили, паркирани в близост до кампуса.

Малко по-късно студентите в университета на щата Колорадо изживяха нов ужас, след като се появи информация за активна стрелба в кампуса. По-късно стана ясно, че тя е фалшива.

Няколко от сградите на висшето учебно заведение са били евакуирани. На място са пристигнали значителен брой полицаи, а сред студентите се е създала паника, посочват местните медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА