6 Октомври, 2016 10:06 1 586 0

Хванаха норвежкия премиер да лови покемони

  • норвегия-
  • покемони-
  • ерна солберг-
  • премиер-
  • игра

Заснета да лови покемони в норвежкия парламент

Хванаха норвежкия премиер да лови покемони - 1
Снимка: БТА/ AP

Норвежкият премиер Ерна Солберг бе хваната да лови покемони по време на парламентарен дебат, съобщи NRK.

Министър-председателят на скандинавската страна бе снимана да играе популярната игра Pokemon GO на своя телефон.

Лидерката на Консервативната партия бе разкритикувана от местните медии заради неглижиращото си отношение по време на важни дебати. Пред вестник „Афтенпостен“ Ерна Солберг дори се похвали, че е достигнала 14 ниво на играта. 

Интересно е, че Солберг не лови покемони само на домашната сцена. По време на визита в Словакия тя също посегна към телефона си. По всичко личи, че дипломатическите ангажименти на дамата не пречат на играта й.

Pokemon GO придоби огромна популярност в световен мащаб през последните месеци. Милиони се включиха в лова на покемони, като дори се стигна до комични инциденти в различни точки на света. Мъж заседна на дърво по време на онлайн авантюрата си, а канадски младежи неволно прекосиха американската граница, търсейки покемони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: