6 Октомври, 2016 15:29 1 791 2

Дутерте няма да се моли на САЩ и ЕС

  • филипините-
  • родриго дутерте-
  • сащ

Той не се опасява от оттегляне на международна помощ за страната му

Дутерте няма да се моли на САЩ и ЕС - 1
Снимка: БТА/AP

„Филипините няма да се молят за помощта на САШ и ЕС“. Това бе заявено от филипинския президент Родриго Дутерте, цитиран от „Инкуизитър“.

„Не очаква Обама, борците за човешки права или ЕС да ме разберат. Ако те смятат, че дошло време да оттеглят съдействието си, да го направят. Ние няма да им се молим“, заяви Дутерте.

Срещу администрацията на Дутерте има обвинения, че в мащабната война с наркотиците, която води, използва извънсъдебни убийства. От това произлизат и опасенията за евентуално спиране на чуждестранната помощ към страната.

„Ние ще оцелеем. Ако се стигне до там, аз ще бъда първият който ще започне да гладува. Аз ще бъдат първият, който ще умре от глад. Ние обаче няма потъпчем нашето достойнство на филипинци. Пратете парите си другаде. Ние ще оцелеем като филипинци“, заяви Дутерте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бравос

    1 0 Отговор
    е тва е човек на място
  • 2 стоян георгиев

    0 1 Отговор
    тои и кадафито така приказваше ,а после като го добараха за брадата се молеше да го оставят жив.имаше жени охранителки беше много суров и смел и накрая -моля те батко не ме бии.тоя му е лесно в момента,но нивата е дълга.