688 3

Русия и Индия в кибер съюз

Двете страни ще си сътрудничат в сферата за кибер безопасност

Росен Стойчев

Русия и Индия може да подпишат споразумение за сътрудничество в сферата по кибер безопасност, съобщи РИА Новости.

По време на ежегодната държавна среща между двете страни, ще бъдат обсъдени варианти за съдействие при обмена на информация за разпространение на пропагандни материали и предотвратяване на кибер атаки.

През миналата година Русия и Индия се договориха за съставянето на двустранна група от експерти по кибер безопасност. Срещата между двете страни е планирана за 15-ти октомври. 

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • рафалчо
  Отговор
  1 10:51  08.10.16
  След като руснаците останаха с пръст в г.з, не им остава нищо друго освен да сключи и съюз по въпроса с свещетните крави в Индия . Защото индусите въпреки страхотното ухажване и приклекване от страна на руснаците им биха шута и си купиха не мигове и су а.... рафал! Като провалиха почти сигурна сделка с руснаците!!!

  Коментиран от #2

 • Трол
  Отговор
  2 13:52  08.10.16

  До коментар #1 от "рафалчо":

  Няма да тролиш повече от мен! Аз мога, ти си зле със словоизлиянията! Индийците купуват и СУ-тки, имат съвместна разработка за ПАК ФА, техен е софтуера (най-вероятно пействан от французите-Сажем). Една от колите ми е и френска, но с комп на Бош, по-добър от Сажем. Невероятно е, но не знаеш, че един самолет за да изпълнява функциите си не му трябва по-сложна програма от един смартфон, дори не и Ейпъл! За това си има специализирани форуми, които ще ти изяснят нещата. Рафала е невероятен самолет, но много скъп. Знам защо индийците са го купили, сделката се проточи с години, бройките са намалени на половина. Но руските са в основата на индийските ВМС, справка можеш да намериш в нета. Според индийците, в бъдеще гръбнака на ВВС ще е ПАК ФА а не Рафал. Ама що ли ти обяснявам, лекциите са платени!
 • 3 21:43  08.10.16
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай