Last news in Fakti

8 Октомври, 2016 09:57, обновена 8 Октомври, 2016 17:11 1 557 0

Ураганът Матю се успокоява

  • матю-
  • ураган-
  • маями-
  • хаити

Матю вече е понижен в буря от втора категория

Ураганът Матю се успокоява - 1
Снимки: БТА/АР

Силата на ураганът Матю започва да намалява. Матю вече е понижен в буря от втора категория, съобщи Националният център за ураганите на САЩ, цитиран от CNN.

Часове по-късно силата на Матю беше понижена до буря от първа категория с постоянни ветрове с максимална скорост от 119 км/ч.

Матю нанесе сериозни поражения върху Флорида. В Слънчевия щат ураганът погуби четири души. До момента те са единствените загинали на територията на САЩ.

Във Флорида без електричество са останали повече от 1 милион души. Анулирани са около 5000 полета.

Ураганът Матю се успокоява

По други точки от света нямаха късмета да се разминат с човешки жертви. По последни данни ураганът е погубил около 800 души в Хаити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА