1 336 4

Фараж застана зад Тръмп

Лидерът на UKIP сравни вулгарните коментари на кандидат-президента с "женски разговор"

Фараж застана зад Тръмп
Снимка АП/БТА
Милена Трачева

Временният лидер на UKIP Найджъл Фараж нагази в кризата, развихрила се около президентската кандидатура на Доналд Тръмп, настоявайки, че вулгарните забележки на кандидата на републиканците за неприлични сексуални действия спрямо жени, са признак на "типично поведение на алфа-мъжкар", пише Индипендънт“

По време на телевизионен дебат за президентските избори в САЩ, излъчен този уикенд от Сейнт Луис, Мисури, британският политик, който игра роля на клакьорка за Тръмп, заяви, че коментарите му са били наистина грозни, но и жените също правят подобни грозни забележки, "които няма да искате да чуете".

"Вижте, това са похвали, типични за алфа-мъжкарите. Това е едно от нещата, ако трябва да сме честни, което почти всички мъже правят. Те седят на по питие и говорят по този начин. Между другото, доста от жените си говорят така помежду си и ви уверявам, че не бихте искали да чуете какво са казали в ефира на Fox News или да го прочетете на първа страница на някой вестник. Това е грозно, много грозно", заяви в защитната си реч Фараж.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ДаТакаЕ
  Отговор
  1 16:19  09.10.16
  Аз също мисля че думите на г-н Тръмп са грозни но, нека си кажем че всички говорим така от време на време когато сме насаме!
 • Момчил
  Отговор
  2 16:33  09.10.16
  Съгласен съм. Но това доказва и друго. В действителност малко са истинските мъже в американския конгрес. Ск*пени п*тьовци! И това не бива да изненадва никого, стига да погледне кои женски стоят зад кризата в БИ, Украйна и други. Алчната за власт женска е способна на невъобразими поразии и жестокост. Но това е резултат от "равенството" между половете. Видяхте ли до къде доведе това равенство. Не че такова някога ще бъде възможно. Не! Но взаимното уважение между хората - мъже и жени; е нещо съвършенно различно. Невежите просто бъркат понятията, а "умните" просто се възползват от това объркване.

  Коментиран от #3

 • 3 16:59  09.10.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • териер
  Отговор
  4 17:59  09.10.16
  Тия двамата да си застават от пред от зад както си искат !

Напиши коментар:


Публикувай