9 Октомври, 2016 23:00 1 620 2

Тръмп vs. Клинтън - втори рунд (Видео)

  • хилари клинтън-
  • доналд тръмп-
  • дебат-
  • сащ
Тръмп vs. Клинтън - втори рунд (Видео) - 1
Снимка: БТА/АР

След точно пет часа кандидат-президентите на САЩ ще се изправят във втората телевизионна битка помежду си. Хилари Клинтън и Доналд Тръмп ще участват в дебат в сградата на университета Вашингтон в Сейнт Луис, щата Мисури. Началото му е в 21 ч. източноамериканско време (04 ч. след полунощ на 10 октомври българско).

Продължителността на дебата ще е точно 90 минути. Много големи световни медии ще отразяват събитието на живо или в интернет. В това число и YouTube.

Интересното е, че половината от въпросите ще бъдат задавани от модераторите. Останалите питания ще са с подател избирателите, които не са решили за кого ще гласуват. Те са подбрани от институт „Галъп“. Няма рекламни паузи, аплодисментите са абсолютно забранени.

Тежката задача да бъдат модератори е поверена на двама известни телевизонни водещи зад Океана - Марта Радац от АВС и Андерсън Купър от CNN.

Доналд Тръмп e изправен до стената часове преди дебата. Той изостава в проучванията на общественото мнение и то още преди да излезе записът с негови скандални коментари за жените.

Първият дебат между Тръмп и Клинтън се състоя на 26 септември. Той счупи всички рекорди по телевизионна гледаемост със своите 84 милиона зрители. Третият и последен по закон дебат ще се проведе в Столицата на хазарта - Лас Вегас на 19 октомври. 

Някои видяха и смешна нотка в битката за Белия дом.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    0 0 Отговор
    И един от тези двамата ще ни управлява? Това е абсолютен кошмар!
  • 2 trash

    0 0 Отговор
    И двамцата не стават! Време е да ги сменим със стрина Сталинка и Цецка Рабфака... Кажи, баба, тенкю!