14 Октомври, 2016 07:11 3 524 16

Сърбия готова да отреже ЕС и НАТО

  • сърбия-
  • ес-
  • нато

Страната няма намерение да влезе в Алианса

Сърбия никога няма да влезе в НАТО,  защото това е военен съюз. Ние нямаме нужда от това. Това беше заявено от сръбския президент Томислав Николич в интервю пред ТАСС.

Николич заяви, че Сърбия няма да се бори за членство в ЕС, ако едно от условията е да бъде призната  независимостта  на Косово.

„Сърбия никога няма да стане член на ЕС, ако условията, за това са да бъде призната Сърбия никога няма да влезе в НАТО,  защото това е военен съюз. Ние нямаме нужда от това. Това беше заявено от сръбския президент Томислав Николич в интервю пред ТАСС.

Николич заяви, че Сърбия няма да се бори за членство в ЕС, ако едно от условията е да бъде призната  независимостта  на Косово.

„Сърбия никога няма да стане член на ЕС, ако условията, за това са да бъде призната независимостта на Косово и Метохия. Няма как да направим това, ако държим на паметта за нашите предшественици.

Според мен много от страните, които твърдят, че са демократични, трябва да се запитат, дали над тях не стои само един човек. Ние сме получили доказателство за руската дружба. Няма кой да ни казва с кой да сме приятели. Ако въведем санкции срещу Москва ще потъпчем граденото толкова много години. И то само, защото някой е казал това. Когато вие сте били добре и ние сме били добре“, заяви Николич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Колкото и да мразя сърбите, позицията им е повече от достойна!
  • 2 Атлантида

    0 0 Отговор
    А пък ние нека се кланяме на измислените "ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ" цености..
  • 3 кроко

    0 0 Отговор
    Охо, ей ся ще минат ония защитници на измислените ценности да ни обяснят колко зле ще станат сърбите, ако не свалят гащите кат нас!
  • 4 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    СКОРО БЯХ В СЪРБИЯ .ПЛОЩАДИТЕ ИМ БЯХА ПЪЛНИ С МАЙКИ С ДЕЦА КАФЕНЕТАТА БЯХА ПЪЛНИ С МЛАДИ ХОРА .ГРАДЧЕТО НЕ БЕШЕ ГОЛЯМО НО МЕ ИЗКЕФИ НАЧИНА И СПОКОИСТВИЕТО КАК ЖИВЕЯТ. А КОЛКОТО ЗА МАГИСТРАЛИТЕ И ТЕ СТРОЯТ МАГИСТРАЛА НИЩО ЧЕ НЕ СА В ЕВРОПА А АЗ ВИНАГИ СЪМ ГИ ВИЖДАЛ ПО ЕВРОПЕИЦИ ОТ НАС.САМО ЗАЩОТО СА НАРОД.
  • 5 стратокастър

    0 0 Отговор
    Сърби и руснаци винаги са били в здрав съюз срещу нас Българите ! Погледнете историята !!!

    Коментиран от #6

  • 6 Бивш човек

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "стратокастър":

    Бивш човек(сега маймуна в България)-Много лошо,г-н Николич.Не е никак демократично да не свалите панталона и да се обърнете на Запад,а след това да кажете" благодаря".Ще си останете тъпи националисти със собствена икономика,селско стопанство,държавна енергетика,транспорт и т.н.По-друго си е да си роб на чужденци в собствената си държава.Свободен си да покриеш голите си части с каквото пожелаеш и никой не ограничава свободният ти избор-да си плащаш сметките на местните(чужди)компаний във всички сфери,да гладуваш,да студуваш на тъмно или да звъннеш на децата си или приятели извън страната България.Живей човешки-да видиш дали е хубаво!

    Коментиран от #7

  • 7 трайчо костов

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бивш човек":

    Когато ние бяхме при Тато ,сърбите бяха при Тито! Ние бяхме де факто 16 .... република и не можехме да си покажем носа извън България не за друго а защото като минехме Калотина ,и отивахме при Тито и моментално разбирахме колко сме бедни и нещастни!

    Сега Ние сме си в Европа. Всеки си ходи където си поиска . Има български колонии по цял свят ! Хората си изкарват повече пари и всеки си гледа своите неща ! А Сърбите да се оправят както си знаят !

    Сега като отидем ние Българите в Белград но кръчма ни постилат червен килим защото ние за тях сме хора с пари!

    Може сърбите да имат някаква носталгия по русия но КЪДЕ БЕШЕ ТЯ КОГАТО ГИ ШИБАХА ОТ НАТО!
  • 8 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    глупаците дето днес управляват сърбия са производни на милошевич човека дето им разказа играта и продължават в същия дух.нямало да влизат в нато и ес .сега ще почнем масово да скачаме от моста на ндк щото те така решили :)))))))))!нека да си мизерстват в кочинката и да чакат бугарите да идват да им ядат плескавиците .с тъпата си политика обърнаха палачинката ,преди 20 години идваха тук да се перят с пари и възможности сега ни чакат с 10 евро да пием цяла вечер при тях.тва ще ги възпита в правилната посока.

    Коментиран от #9, #10, #13

  • 9 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Ами ако при тях няма картели на горива, ел.енергия, забрани за износ на стоки, чужди търговски вериги да изсмукват местните производители и всякакви други благини на европейските ценности, мисля че клиентите с по 10 евро ще са им напълно достатъчни.

    Коментиран от #14

  • 10 СТОЯНЕЕЕ В АДА ША СА ГЪРЧИШ

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    НАТОВСКИТЕ БОМБАНДОРОВКИ БЕЗ РЕЗОЛЮЦИЯ ОТ ООН ВЪРХУ НАСЕЛЕНИЕТО И ИНФРАСТРУКТУРАТА НА СЪРБИЯ А НЕ ВЪРХУ ВОЕННИ ОБЕКТИ ПОКАЗА ЛИЦЕТО ДЕМОКРАЦИЯТЯ ДЯВОЛ В ОВЧА КОЖА.

    Коментиран от #11, #15

  • 11 да изгоним руснаците

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "СТОЯНЕЕЕ В АДА ША СА ГЪРЧИШ":

    По същото време руснаците бомбеха Чечня с всички розрешителни от ООН и от ОО-ДА!

    Коментиран от #12

  • 12 изгони ги де отворко

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "да изгоним руснаците":

    Чечения им е задния двор на руснаците и там само ООДА има думата! За Сърбия американците трябваше да искат разрешение от ООНЕ, но се правеха на велики за да натрият на Русия носа. Аре ся да отидат да бомбят, ко ши каиш?! Или иди теб да те бомбят с незнам си какви демократични бомби с обеднен уран, а!
  • 13 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Нее, ти не си просто, прости са тези, които са те наели да си показваш интелектуалната недъгавост по сайтовете!

    Коментиран от #16

  • 14 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "кроко":

    ха,ха,ха....тва е нов връх в гениалността на маминия златен.добре ,нека няма такива дето твърдиш и да им е хаирлия с 10 евро !
  • 15 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "СТОЯНЕЕЕ В АДА ША СА ГЪРЧИШ":

    ти плачиш за 500 цивилни жертви в сърбия ,а забравяш хилядите българи избити в македония от същите сръбски националисти .не те ли е срам бе ?та за всички дето сте тук проверете къде са използвани боеприпаси с обогатен уран има я картата в сръбското вики там не живеят сърби.аман от лъжци дето плачат за сърбите ,а забравят за българите!
  • 16 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Трол":

    я разкажи за руския златен резерв втория в света :))))!или за латинизацията на румънците .ти като Ентилигент ги знаеш тия работи.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания