4 113 5

Ядосваме извънземните с космическа война

Нови разкрития на Wikileaks

Росен Стойчев

Нови имейли на Хилъри Клинтън, разпространени от Wikileaks, разкриват че шефът на кампанията на кандидата за президент на САЩ е разговарял с бивш астронавт на НАСА, относно извънземни, съобщи Morning News USA.

Сред имейлите към Джон Подеста, има три, които са подписани от астронавта Едгар Мичъл. Мичъл е искал да се срещне с Подеста и двамата да обсъдят плановете на САЩ за евентуалното разкриване на съществуването на извънземни форми на живот, както и технологията на енергия от нулева точка. Тя касае теория, според която енергията може да съществува в негативно пространство и да служи като безкраен енергиен ресурс.

В имейлите си Мичъл говори за това, че ще представи свой сътрудник, който ще потвърди, че във Ватикана знаят за извънземните.
„Помнете, че извънземните помагат на хората да усвоят енергията от нулевата точка. Те обаче няма да толерират военно насилие, както на Земята, така и в космоса“, заявява Мичъл.

Астронавтът е шестият човек стъпил на Луната. Подеста е бивш висш съветник на президента на САЩ Барак Обама. Той на няколко пъти е призовавал Вашингтон да разкрие информацията, с която разполага за извънземните форми на живот.

Самият Мичъл изразява притеснение за евентуална война между Русия, САЩ и Китай, която може да се води дори и в космоса, на базата на сателитни оръжия. Той има опасения, че това може да доведе до намесата на извънземни в конфликта. 

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Kcaniba
  Отговор
  1 15:27  14.10.16
  Спряха им хапчетата?? С изв ъзвнземни си лафят..6 пъти кацат на луната..побеждават лошите китайци, руснаци!!! Матрицата якоо)))
 • гост
  Отговор
  2 18:53  14.10.16
  Когато определени природни явления като НЛО и Тунгуска катастрофа нямат научно обяснение стигаме до извънземни. А тези процеси са с хиляди годишна история на проявления, което показва, че са глобални за Земята и нейното магнитно поле. Това че не знаем как ЗМП(магнитно поле) взаимодейства с прахов материал със специални свойства навлизащ в него е друго.
 • 3 22:20  14.10.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Santa ....
  Отговор
  4 22:25  14.10.16
  Требе да си много прозд за да си мислиш че си сам във вселената!
 • Рептил от Орион
  Отговор
  5 10:59  15.10.16
  Извънземни са хората-маймуни.Земята е наша планета от еони! Управляваме ви от хиляди години,доим ви за Лууш,ядем ви,е..ем ви,работите за нас за жълти стотинки... Хиларито е наш гущер...

Напиши коментар:


Публикувай