Last news in Fakti

15 Октомври, 2016 18:09 1 902 2

Еколози беснеят срещу Леонардо ди Каприо

  • леонардо ди каприо-
  • еколози-
  • малайзия

Те искат той да докаже, че не е замесен в корупционен скандал в Малайзия

Екологична благотворителна организация призова холивудският актьор Леонардо Ди Каприо да отрече връзката си с корупционния скандал в Малайзия или да остави поста си като посланик на мир в ООН, съобщи „Холивуд Рипортър“.

Предизвикателството отправиха от групата Bruno Manser Funds. От там призоваха Ди Каприо или да докаже, че не е свързан със скандала или да признае и да върне парите, които е получил покрай него.

Става въпрос за злоупотреби с Малайзийския държавен фонд. Счита се, че благотворителна организация на Ди Каприо е получавала пари от фонда. Тя е финансирала и негови филми. Става въпрос за злоупотреби на стойност  $ 3.5 млрд .

Счита се, че фондът е отговорен и за огромни злоупотреби с околната среда. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    1 1 Отговор
    Леонардо е пич , прави яки партита на яхти, дето горят стотици литри нафта за час, но иначе е загрижен за екологията ;)
  • 2 КъмКрокоГост

    0 0 Отговор
    ... тъй де пич да или не е ...в търсене на решение за проблемите, свързани с промените на климата ... в четирите краища на света на кръглата ни Земя ! с този му филм много люде ще повярват как потъна пича в Титаник
Новини по държави: