15 Октомври, 2016 20:50 1 465 7

В Лозана решават кризата в Сирия

  • лозана-
  • сирия-
  • среща

Сергей Лавров разговаря с Джон Кери

Външният министър на Русия Сергей Ларов проведе разговори с държавният секретар на САЩ Джон Кери, преди да започне официалната среща в Лозана за Сирия, съобщи ТАСС.

Двамата са провели 40-минутен разговор за евентуалното решение на сирийската криза, но подробности за него не се дават.

Срещата за решаване на кризата в Сирия вече започна, като в нея участие взимат още участници на Саудитска Арабия, Турция, Египет, Иран, Йордания и Катар,

Излезе и съобщение, че преди началото на срещата, Лавров е разговарял и с иранския външен министър Джавад Зариф, 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    да,руско -сирииското настъпление забози отново и пак руснаците почнаха да стават конструктивни.тва обаче е номер ,повтарят го многократно през последните години.уж се разбират ,а ще продължат с бомбандировките и агресията.така постъпиха в грузия и украина така деистват и тук.

    Коментиран от #3

  • 2 И много добре

    0 0 Отговор
    Русия работи здраво а другите само с езика. Работайте братя! Чичо СЕМ а ти защо кашляш? Уж голям го вадиш , а пък защо винаги си "мекушав"? СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !
  • 3 tost

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    Стойко,да не би да ти аресва американската демокрацията в Авганистан,Ирак,Либия а сега и в Сирия ? „Случайно“ да симпатизираш и защитаваш брадатите главорези на Ислямска държава ?

    Коментиран от #4

  • 4 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "tost":

    да,харесва ми пред алтернативата на кадафи или талибаните даже много ми харесва.особено много ми харесва американската демокрация в америка и в европа в канада или австралия,а на теб къде ти харесва ?единствените дето се борят реално срещу ислямска държава са тези дето ти споменах и затова и те са основни мишени на ислямска държава.путин си има ислямска държава в русия казва се чечня ,чувал ли си за нея ?

    Коментиран от #5

  • 5 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Ти там ли живееш, бе талибан? Щом ти харесва Афганистанската денокрация и около теб да е пулно с талибани, марш там, ня.а нужда да идват при нас да правят същата „демокрация”. Ние всъщност сме пак американска демокрация, точно като в Афганистан, но поне до сега нямахме талибани.

    Коментиран от #6

  • 6 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "кроко":

    аз живея в европа както и ти само че аз съм европеец ,а ти си китаиски мераклия и няма как китаиския мераклия да обяснява на европееца кво да прави в европа ,нали разбираш.за мен като европеец е по-добре в афганистан да няма талибани или поне да са в немилост отколкото да управлявт там,за мен като европеец е важно в либия да го няма кадафи и садам в ирак както и асад в сирия.тва са стандарти дето ти няма как да проумееш заедно с останалите мескалероси ,но и никои не се опитва вече да ти обяснява,та с други думи ти нямаш думата в европа ,разбра ли ?думата е имам АЗ и такива като мен.та успех с преселението в китаи от там може да ни пращаш гащи и препоръки .

    Коментиран от #7

  • 7 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Ти си новоизлюпен евротолераст, който се радва на подхвърлената милостиня, без да може да си вдигне погледа по-далече от пъпа и да помисли за в бъдеще! Лошото е че ако утре намериш друг да ти подхвърля милостиня, пак ще пееш каквото ти кажат. Все ще намериш ниша да оцелееш, но никога няма да имаш собствено мнение - ти си просто една от най-гласовитите овце в стадото.

    Но иначе си позволяваш да казваш къде как би било по-добре да бъде, къде да имало диктатори, кои да бъдат и т.н. И като един типичен гьонсурат, когато ти наврат собствени лъжи и глупост в лицето, продължаваш да мажеш и дрънкаш глупости. Сума ти пъти спорихме, че не това е начина да се махат диктатори, щото нито е по-малко кървав тоя "преход", нито новите няма да са диктатори, но ти така и на проумя, че не може брадати типове с калашници да се борят и постигнат трайна демокрация и човешки права и т.н. Само пато папагал повтаряш глусит. Предпочитал да ги няма Кадафи, Асад, и Садам - ми добре , бе троле, сега ги няма! И какво стана: талибаните ти дойдоха на гости! Най-искрено ти пожелавам на теб и цялото ти семейство само приятни мигове с новите ти приятели в България! А ако ти домъчнее за тях, ще ви организираме еднопосочно пътуване на цялата рода до Афганистан!
Новини по държави: