1 371 9

Това не са споразумения, това са преврати

Испания излезе срещу ТТИП и СЕТА

Това не са споразумения, това са преврати
Снимка: БТА/АP
Росен Стойчев

Хиляди хора излязоха на протест в испанската столица Мадрид, обявявайки се срещу сключването на търговските споразумения със САЩ и Канада, съобщи Breitbart News.

Испанците се опасяват, че тези споразумения ще засегнат тяхната икономика и техния жизнен стандарт.

„Това не са споразумения, това са преврати“, скандираха протестиращите. Имаше и трансперанти като „Ние сме хора, не сме стока“.

Вчера сериозен такъв протест имаше и в полската столица Варшава. Испания е известна като една от най-засегнатите страни от световната финансова криза през 2008 г. 

Испания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 999
  Отговор
  1 18:45  16.10.16
  Европа започва да се усеща и САЩ рано или късно ще го наяде и то здраво.

  Коментиран от #2

 • гост
  Отговор
  2 19:22  16.10.16

  До коментар #1 от "999":

  САЩ по-скоро ще влезе в трета световна война отколкото да го наяде. Виж какво става с бежанците: основно удари нансят САЩ и Русия, а бежанците се приемат от Туция, Европа, съседните на Сирия, Афганистан и Ирак. Един сипе бомби друг дава пари от джоба си за бежанците, резултат от бомбите. Това е несъвместино с нормалното възприемане. САЩ не ги интересува нищо извън техните граници, няма да се жегнат за проблемите в Европа, така действат банки, компании и др.

  Коментиран от #3

 • нов световен ред
  Отговор
  3 00:56  17.10.16

  До коментар #2 от "гост":

  САЩ наистина ще влязат в световна война, но ще излязат победени от нея, и тогава ще изпитат в пълна сила мотото "горко на победените". Империята им ще се разпадне и в най-добрия случай ще останат да съществуват като отделни държавички, каквито всъщност са щатите им. И ще настане един глад при тях, направо не е истина. Ама си го заслужават.
 • стоян георгиев
  Отговор
  4 01:52  17.10.16
  както се вижда споразумението за свободна търговия между сащ и европа няма да бъде прието или поне няма да бъде прието в този му вид в които се предлага,но тва не значи проблем между европа и сащ ,напротив именно правото да отказваш прави отношенията по коректни.казано извън споразумението света трябва да върви към все по свободна търговия и все по лесно движение на стоки,капитали и услуги,та отношенията на европа и сащ в тази посока трябва да продължат да се развиват.

 • ****
  Отговор
  5 05:49  17.10.16
  ...рекоха от Козяк на Стоенчо да ни сведе директивите! Ама те от Козяк що си мислят, че сме прости като него?

  Коментиран от #6

 • стоян георгиев
  Отговор
  6 11:21  17.10.16

  До коментар #5 от "****":

  щото явно имат добро разузнаване,но не сте прости като мен,мнооого по-прости сте.

  Коментиран от #7

 • кроко
  Отговор
  7 11:56  17.10.16

  До коментар #6 от "стоян георгиев":

  Ти като твоя кумир боко тиквунов - ти "прост" и си мислиш че другите са още по-прости и ще те разберат. Ама няма да го бъде тоя гьонсуратлък!

  Коментиран от #8

 • стоян георгиев
  Отговор
  8 12:04  17.10.16

  До коментар #7 от "кроко":

  не съм фен на борисов.за мен тои е компромисен варянт пред алтернативата бсп ,дпс,атака.харесвам роналд реигън и ако се появи негов еквивалент у нас тогава ще гласувам за него,до тогава пасувам макар че предпочитам борисов пред другите убавци на този етап ,но това е пак казвам е заради липса на реален мои кандидат.

  Коментиран от #9

 • Бай хой
  Отговор
  9 13:12  17.10.16

  До коментар #8 от "стоян георгиев":

  Десинце объркано какво наричаш свободно движение на стоки и хора? Може би визовият режим на сащ и интервютата на козяк? Или кървавата полицейщина в сащ и убийствата на граждани без съд и присъда. Или наглата разправа със чужди фирми и банки в сащ и налаганите им многомилиардни "глоби"? С какво те впечатли рейган със справедливата си война в ирак ли. Със разграбването на всичко в България ли? Или ще започнеш да се пениш как този велик ум е надхитрил и победил социализма. Тогава трябва да обявиш и Путин за победител над сащ които изпаднаха в тотална криза през 2008 година и никак не могат и до днес да се отърсят от нея. Само трупат дългове трилион след трилион.

Напиши коментар:


Публикувай