Last news in Fakti

18 Октомври, 2016 08:54 1 143 3

Фен на Тръмп готов да убие Клинтън

  • доналд тръмп-
  • избори-
  • хилъри клинтън

Заплахи за преврат, ако Хилъри спечели

Фен на Тръмп готов да убие Клинтън - 1
Снимка: БТА/AP

Привърженик на Доналд Тръмп заяви, че е готов да ликвидира Хилъри Клинтън, ако тя стане президент на САЩ, съобщи „The Wall Street Journal“.

Дан Бауман говори пред медията по време на събитие от кампанията на Тръмп в Охайо. Бауман е бил част от участниците в събитието, като е носил маска на кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия почти през цялото време.

„Чувствам, че Хилъри трябва да бъде премахната. Ако тя поеме правителството, аз ще направя всичко възможно да я премахна. Един истински патриот трябва да е готов на нещо подобно. Ще вдигнем революция, само за да я разкараме от офиса. Ще се лее много кръв. Трябва да направим всичко възможно. Това са патриотите. Ако това е нужно ще се направи“, заяви Баумън.

Някои смятат, че крайната реторика на Тръмп вече се отразява на неговите привърженици.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пролетарии от всички страни съединявайт

    0 0 Отговор
    Тоя е неосъзнат фен на путин!
  • 2 УПСсссссс

    0 0 Отговор
    Че то 90% от хората по света са готови също да я бастисат тая ...
  • 3 кроко

    0 0 Отговор
    Няма да има нужда, КГБ са я отровили и бавно агнизира ;)!