19 Октомври, 2016 09:23 5 451 20

"Адмирал Кузнецов" пусна изтребителите

  • адмирал кузнецов-
  • самолетоносач-
  • изтребители

Тренировъчни полети над Атлантическия океан

Руският самолетоносач „Адмирал Кузнецов“ е бил засечен да изпълнява тренировъчни полети в Атлантическия океан, съобщи изданието VG.

Информацията идва от норвежките военноморски сили. Тя е обявена от Даниел Томасен. Той е командир на норвежката фрегата „Фритюф Нансен“. Тя извършва наблюдение над групата руски кораби, предвождани от „Адмирал Кузнецов“. Съдовете пътуват към бреговете на Сирия.

В снимка, направена от екипажа на фрегата, се вижда полет на изтребител Су-33. Сопоед Томасен руските военни са поискали от „Фритюф Нансен“ да поддържа безопасна дистанция. Съдовете поддържат постоянен контакт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кирил

    0 1 Отговор
    всеки полет всяка бомба,пирон в ковчега на руския пенсионер. по руската провинция започнаха да убиват кучета за прехрана

    Коментиран от #2

  • 2 димитричка

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "кирил":

    Не дей да ходиш там, че направо не знам теб как са те пропуснали, когато си ходил „по руската провинция”?
  • 3 начо

    0 0 Отговор
    направо ще изплашат гаргите с единственият си самолетоносач.за музея или за скрап става.после на там ще им отиде и държавата като ссср

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Смях

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "начо":

    С джелезото за скраб е и атомния ракетоносец "Петър Велики". Доста по-голям от американските клас "Текондерога". Предназначението му е да се справи сам с една цяла авионосно група (разбирай самолетоносач с придружаващите го)! Повярвай, най вероятно ще се справи! Преди близо две години (това в страни от темата), американския флот беше близо до сирийските брегове. Сащианците не се поколебаха да пуснат няколко "Томахоук" по Дамаск, нито една не стигна до града, а тогава там имаше само С300. Не си го чувал нали? Е няма да го има в нашата преса. така, че не се прехласвай безрезервно по чичо Сам.
  • 5 Смях

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "начо":

    Крилати ракети "Томахоук" са в готовност за изстрелване към Сирия. Те може да полетят към Дамаск и важни стратегически обекти още днес и са толкова точни, че могат да ударят не само предварително избрана сграда, но и определен прозорец от нея, твърдят анонимни високопоставени американски представители от армията пред тв канала Ен Би Си.
    Министерството на отбраната планира тридневна серия удари, която може да започне днес, твърдят източниците. След това експерти ще оценят постигнатото и ще определят нови цели, в зависимост какво е било пропуснато при първата атака. Почти е сигурно, че ракетните удари ще бъдат извършени от разрушители и подводници в Средиземно море. САЩ в последните дни са придвижили четири разрушителя близо до Сирия - корабите "Бари", "Меън", "Рамидж" и "Грейвли". Те са заредени с достатъчно количество крилати ракети "Томахоук", които са толкова прецизни, че могат да уцелят прозорец в Дамаск, дори ако бъдат изстреляни от кораб в Средиземно море.

    И това беше само информацията!

    Коментиран от #6

  • 6 onq s konq

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Смях":

    Така е-Томахоук не само намира прозореца,но даже преди да влети в него наднича от вън и ако човека е на гости в комшиите,тръгва да го търси по другите прозорци !

    Коментиран от #11

  • 7 Може би но дали е така времето ще покаже

    0 0 Отговор
    НАТО е много дъ бест еверивере, ама се гласят като гърци за сране! Русия има топката и играе, НАТО гледа. Нещо както гледате Меси когато е пред вратата на противника. Мекушав е чичо ви СЕМ. И гайката муй лабава. От 25 г. смърчате а ма времето на илюзиите свърши! Русия е деригента на ТАНЦА СЪС САБИ от Хачатурян! НАТО ще гледа като куче пред месарски магазин. СЛАВА РОССИИ!
  • 8 Бай хой

    0 0 Отговор
    Помним колко е точен томахоук. В Багдад дори изплющя хотела с хамериканските джурналисти. Забравиха да уточнят през кой точно прозорец е влязол. А една тяхна ракета даже и не можа да уцели Сърбия та изтрещя насред София.
    А съвсем скоро сирийците свалиха четири броя томахоук над Йордания или 100℅ от изстреляните. Факт. И не само тях аи бир парче ф22 раптор панджас. Та пълен провал за краварските хвърчила.

    Коментиран от #16

  • 9 Минава ГОЛЕМИЯТ КОРАБ минава

    0 0 Отговор
    Русия бавно впряга Но когато впрегне, няма сила която да я спре. Чърчил. Керванът Руски си върви строго по разписание и никакви лайкучки не ще му попречат. СЛАВА СССР ! Тепърва ще преглъщате горчивите хапове!
  • 10 Чичо СЕМ защо кашляш

    0 0 Отговор
    Момата в Сирия ще либи Ваня а не Джеймс Бонд! Русия е държава с която всеки мръхляч ще се съобразява па ако ще и да е от Франк фрут на м..ната си!
  • 11 Смях

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Да не списваш във в."Стършел"?
  • 12 Вълшебните филми от Холивуууд свършиха

    0 0 Отговор
    The End! Записвайте си господа хронологията на една епопея на КРАХА на Изключителната държава! Това се отдава веднъж на лайф тайм! Я. Я. Гуд. Гуд! Шойн. Херцлих данке!
  • 13 Надявай се .... На пияни жени

    0 0 Отговор
    Смее се най-добре този който се сме последен! 25 г. Рушихте! Трябва да има ГОСПОД ! И на земята да възтържествува справедливост! СЛАВА БОГУ ЧЕ ИМА НА ЗЕМЯТА РОССИЯ ! РАБОТАЙТЕ БРАТЦИ И ПУСТЬ БОГ ХРАНИТ ВАС !
  • 14 Морал

    0 0 Отговор
    Знаем ли как с достойнство да живеем и с достойнство да умрем. Честно човешки и почтено !
  • 15 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Ай да излитат сатаните и да са свършва с тоз мишкарски живот
  • 16 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бай хой":

    ...викаш...американска ракета паднала насред София .... хаха. Сигурно у градинката на НДК ха ха ха... и ти си минавал случайно от там и та е облизала по.... главицата .... ха ха ха... Ей... щела е да те затрие ей.... аахххх. ... Тея американски хварчила ей.... ха ха ха
  • 17 Бай хой

    0 0 Отговор
    Ванка, май си привърженик на гейрб и харесваш тиквата. От далеч ти личи да знаеш.
  • 18 МК48

    1 0 Отговор
    Едно корито за летящи контейнери си имат ушанките и го изкарали на показ, което не е добра идея, защото ще си останат и без него. На ентусиазираните русофилки да припомним, че придружаващия го леген Кузнецов също така придружаваше и "непотопяемата" подводница Курск, а всички знам какво й се случи - МК48.......

    Коментиран от #19

  • 19 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "МК48":

    Много си умен. Направо като боко тиквата. Имаш ли си на представа каква бойна глава има това торпедо и какви поражения причинява?
  • 20 Фридтьоф Нансен

    0 0 Отговор
    Фритюф, споед тебе самолетоносачът може ли да изпълнява тренировъчни полети или самолетите му са ги правили?
Новини по държави: