887 6

Украйна мисли за своя база на Луната

Венцислав Михайлов

Украйна мисли да създаде своя база на Луната. Това разкри директорът на авиоконструктурното бюро „Южное“ Александър Дехтярев, цитиран от местни медии.

Той посочи, че успешният старт на американската ракета Антарес е доказателство за украинската наука. Александър Дехтярев не пропусна на припомни, че в създаването на ракетата са участвали украински учени.

Аз смятам, че човечеството трябва да стъпи на Луната и да се научи да живее и да усвоява планетите от Слънчевата система.

Украйна влиза в топ 5 на страните, които притежават специални технологии за усвояването на космоса и страната има необходимите технологии, така и качество на образованието. Единствено липсата на финансиране е пречка пред развитието на космическата индустрия в страната, посочи Александър Дехтярев.

Украйна


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • некойси
  Отговор
  1 11:23  19.10.16
  Каквото и да направят, макетата са първи там. Александър Македонски (Който е македонец видите ли) си е развявал коня на луната преди около няколко века.
 • лунатик
  Отговор
  2 11:35  19.10.16
  Веднага почвам да им продавам на осраинците парцели на Луната! Само от към тъмната страна са по-скъпички, а и няма голямо предлагане, че руснаците преди години се нанесоха там! Но в момента имам големи парцели, в регулация, с ток, вода и електричество и страхотна гледка към земята. Квартала е много тих и спокоен и парцелите са особенно подходящи за психиатрично заведение за всякакви болни украински мозъци!
 • а стига бе
  Отговор
  3 12:06  19.10.16
  Тия вярно се оказаха ЛУНАТИЦИ..ххааааххахаааааааааааааааааа
 • 909 БЪЛГАРИЯ
  Отговор
  4 12:09  19.10.16
  АБЕ ДНЕС 1 АПРИЛ ЛИ Е И ЛИ МАЙТАПИ СИ ПРАВИТЕ С НАС А? УКРАИНЦИТЕ СА УМРЕЛИ ОТ ГЛАД ЖИВЕЯТ ЗА ЕДНО ПАРЧЕ ХЛЯБ НА ЛУНАТА ЩЕЛИ ДА ХОДЯТ ! ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ЛИ ЩЕ ГИ КАРАТ !!!
 • Той
  Отговор
  5 13:11  19.10.16
  Те ако ви разберат македонците!
 • Kcaniba
  Отговор
  6 13:59  19.10.16
  Луно, ти земьо Македонска!!!! Сега руските макета влизат в един глобален конфликт относно Лунатааа!!!!))))

Напиши коментар:


Публикувай