20 Октомври, 2016 09:18 1 468 8

Хилари Клинтън печели и третия дебат

  • хилари клинтън-
  • тръмп-
  • сащ-
  • избори-
  • президент
Хилари Клинтън печели и третия дебат - 1
Снимка: АП/БТА

Хилари Клинтън печели и третия дебат, който се проведе в Лас Вегас. Това показва анкета на Си Ен Ен. Според допитването Хилари Клинтън води Доналд Тръмп с 52% на 39%.

В едно обаче нейният опонент и кандидат на републиканците има завидно предимство - в статистиката на медията по отношение на агресивност в изказа по време на дебата - там Доналд Тръмп печели с 64% срещу едва 23% за Хилари Клинтън.

Данните показват, че по всяка вероятност републиканците ще се разминат с мечта си за Белия дом. Техният кандидат Доналд Тръмп беше сериозно разтърсен от изнесени записи за неговото отношение към жените и данните, че е избягвал да плаща данъци.

Първият рунд между двамата претенденти за Белия дом се състоя на 26 септември в Ню Йорк. Допитването на Си Ен Ен даде победата на бившия държавен секретар Хилари Клинтън с 62% срещу едва 27% за кандидата на републиканците. Тя спечели и вторият дебат с 44% срещу 34% за Тръмп. Той се проведе на 9 октомври в Сейнт Луис, Мисури.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Koj4o

    0 0 Отговор
    Трябва да я проверят за шизофрения!
  • 2 Картър

    0 0 Отговор
    Та това не е Хилъри, а нейна двойничка. Докога демоНократите смятат, че ще крият този факт, шило в торба не седи!
    Тръмп може да е сексист, но не е масов убиец.

    Коментиран от #3

  • 3 Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Картър":

    Явно в този сайт си има платен трол или по-скоро чибурашка. Как някои със здрав разум може да харесва Тръмп?
    Единствено в Русия му симпатизират.

    Коментиран от #4

  • 4 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Иванов":

    Явно трябва да се подложиш на специализирано лечение - освен в Русия, поне 40% от американците също харесват Тръмп!

    Коментиран от #5

  • 5 стратокастър

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "кроко":

    Достатъчно е нея да я харесват 50%+1!!!

    Коментиран от #6

  • 6 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "стратокастър":

    Хензел, много си наивен. Тя вече е избрана и то не от електората.
  • 7 БАБА ГЕНА

    0 0 Отговор
    там ,в Америка са по-зле от нас,става дума за кандидат президентите им.и там си има същите кусури като в БГ.медиите критикуват само ТРЪМП.ИЗКАРВАТ СИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ ,КАКТО ТУК ПРАВЯТ МНОГО ХОРА ОТ ПОЛИТИКАТА.НО И МНОГО СЕ ОБИЖДАТ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ.
  • 8 Психоза в САЩ

    0 0 Отговор
    Американския журналист плаче със сълзи, вижте това. Има превод: ю тубе "Обръщение к мировому правителству. Алекс Джонс" не е дълго около 7 минути. А ако искате повече от този журналист потърсете пак там : "Послание Путину от САЩ. Обявление Де-факто" тук става дума за открито обявяване на война на Русия от Джо Байдън пред Американското ТВ предаване - "Стеща с пресата". Хората там са раздвоени също както и ние.