Last news in Fakti

20 Октомври, 2016 17:34 1 865 21

Мей зове ЕС срещу Русия

  • тереза мей-
  • ес-
  • русия

Тя заяви, че Великобритания ще изпълнява задълженията си до излизането от ЕС

Британският премиер Тереза Мей призова ЕС да заеме „силна и обединена“ позиция срещу Русия, съобщи „Financial Times”.

Според нея европейските страни трябва да работят заедно, за да спрат „ужасяващите зверства“, които Москва извършва в Сирия.

Мей подчерта, че Великобритания ще продължи да изпълнява функцията си в ЕС, докато все още е част от Съюза.

„Ние ще продължим да играем пълноценна роля до напускането си. Ще се опитаме да бъдем надежден партньор и след напускането си“, заяви Мей преди срещата на върха на ЕС.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Крайно време е да им се изясни на руснаците,че КАКТО ЗАПАДНА ЕВРОПА И САЩ СЕ СПРАВИХА С ХИТЛЕР,ТАКА ЩЕ СЕ СПРАВЯТ И С ПУТИН!

    Коментиран от #4, #10, #18

  • 2 Morgoth

    0 0 Отговор
    Вие и вътре и вън все сте по-надежден партньор на САЩ отколкото на ЕС! Да вземете да си ходите и после да станете 51-я щат, че поне да знаем с кого граничим.

    Москва извършвала ужасяващи зверства ... сигурно е така, само че във война започната от вас, на територията на суверенна държава (макар и с дикататура), заради радикална военна групировка създадена от разрушената от вас държава от предната ви война (водена заради химически оръжия които се оказа, че не съществуват) и разрастнала се до ужасяващи размери заради действията ви в сегашната война. Това цялото лайно в близкия изток което мирише вече над 10 години е made in USA с активната подкрепа на ЕС.
  • 3 валентин Шишков

    0 0 Отговор
    А зверствата и кражбите на САЩ и Турция да продължават, така ли?
  • 4 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Коньо, имам много лоши новини за теб , тази сутрин по БТВ пред Антон Хикемян, твоята майка, леля цецка, заяви че санкциите срещу Русия трябва да отпаднат и да искаме компенсации от ЕС за загубите! Изяш си подковите от яд!

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Zax

    0 0 Отговор
    Тия нали са се запътили навън ? Какви "силни о обединени" ... Или май е "Силни и обединени" когато ни устройва а иначе ...
  • 6 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "кроко":

    Е тва е бате президент! Как да не я подкрепи човек, кажи ми? ....
  • 7 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "кроко":

    Нормално е за такива като теб да слушат,да гледат и ПАК ДА НЕ РАЗБИРАТ.Не съм гледал предаването защото за разлика от теб принципно ставам по обед,но ББ каза абсолютно същото.А съществения момент който не разбираш и ти убягва е,че ЦЯЛА ЕВРОПА Е ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА САНКЦИИТЕ,НО СЛЕД КАТО РУСИЯ "СТАНЕ ЧОВЕК":)А колкото до компенсациите за ембаргото ни спрямо Русия,то България и сега си получава компенсации от Запада чрез завишените еврофондове,но явно ще има и "ДОБАВКИ".Между другото чакам едни мн яки кинти в началото на другия месец и от няколко дена се оглеждам в нета за ОБУВКИ ОТ КРОКОДИЛСКА КОЖА.Верно че хич не са евтини но ако са от твоята,поне ще си удовлетворен че си бил с нещо полезен на тоя свят.

    Коментиран от #9, #11, #12, #14

  • 8 jambazina

    0 0 Отговор
    Тая е подставен бюрократ, само говори нещо и дотам, от нея нищо не зависи,същите са като наще клакьори.
  • 9 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Конь, има много тъпи политици в ЕС, но като теб и упорити не са - за да оцелееш в политиката, трябва да си гъвкав и отдавна им е ясно че нищо не постигнаха, няма и да постигнат с тези санкции. Само се чудят как да извъртят нещата за пред заблудените си гласоподаватели за да не изглеждат като загубеняци. Седи гледай мача със Сурия и Украйна и като клекне Русия на санкциите, ми се обади.

    Иначе не бъркай завишения марж за крадене от евросубсидиите със завишени пари по програмите! Тея кинти са договорени преди периода 2014-2020 и не мърдат.

    Много се заблуждаваш като си мислиш че ника, който съм си избрал, има нещо общо с крокодил.
  • 10 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Крайно време е някой да почука по кофата ти, а ти да кажеш-да, влез. Запада надава вой, ама вие козяшките тролове сте далече от причината. Щото вашите господари не си правят труда да ви я кажат. Аз, като многократно по-умен от теб, и още толкова финансово обезпечен, познавайки българското знаме и няколко чужди езика ще ти обясня, като на умствено по-малогабаритен! Бунтовниците в Алепо, като ги натисна руския полов член направиха следното, взеха за заложници....познай кой? Не, не е жокея ти, взеха за заложници западните си инструктори. Тези, които ги обучаваха как да държат дръжката на аФтомата! И заплашиха запада със следните искания- спиране на военните действия (ти не знаеш какво е това), нещо, като Контра страйк ама не наужким. Спиране на полетите на ВКС и др. подобни, а и помощ срещу руснаците. Путин им разреши само коридори за изнасяне. Ама ти искат да останат в Алепо. Да, ама не, няма да им стане номера. Ти се моли кака Сеска Сачева да стане президент, та да има с кво да плашим конете, ъъъъ мигрантите. Айде куфелников, наздраве за майката на нацията!

    Коментиран от #15

  • 11 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Конь, лидера ти вече не е ББ а официално е БХ. Не съм аз не се заблуждавай и няма за какво да се надуваш. Той само се прави на мъж. Барабар Петко с мъжете, че и гаджето на симитлийския кмет.
  • 12 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    И още нещо: щом ставаш по обяд, значи си безработен, следователно дори и наистина да чакаш кинти, са от някаква далаверка; писаниците ти говорят достатъчно КРАСНОРЕЧИВО за интелектуалното ти ниво, значи най,много да си се брал до субсидии за имитиране на дребно земеделие - примерно с 5 декара черешова градина; тънката ми мисъл е че няма как някой скъсаняк да си позволи обувки от крокодилска кожа ;)
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Панчо

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Ти ме плашиш...чак пък боти от човешка кожа...? човече с коня, ти си според легендите или върколак или вампир или ??? бижи политик? Тия носят кожите на умрелите ни баби и дядовци като ходят по земята стъпват на мъртвите... тяхно дело ппоради алчността им... я кажи женен ли си? А съпругата ти щерка на руски генерал ли е? И ти си и кръшнал? И сега генерала те търси --- и ги е обешал поздрав с Армата в дисагите? Ако съм познал, разбираемо е, защо при всяка дума руско-Русия и плюеш така усърдно иначе няма логика дори насън явно го правиш? Впрочем санкциите срещу Русия трябва да минат на нова фаза! да им се забрани вноса на Уиски! Това ще ги отчае тотално от Запада и ще минат на руская което ще им оправи пък икономиката!
  • 15 Панчо

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Трол":

    Съгласен съм с теб, за всичко останало, но защо Цецка Президент? Това е все едно да поставиш Луцифер, за началник Противопожарна охрана бе? Ми той ще подпали всичко? ... По-добре е Президент или Джордж Гани бизнесмена артист или Трайчо - сериозен мениджър и опитен икономист! за Марешки нищо не мога да кажа, но пича е смел - единственно той свали цените на горивата, а монополистите ни дерат кожите и досега. Малките пък гледат повечко да лапат и следват монополистите.... каракачанката също не е лош вариант, но крайни либерали и крайни патриоти са неизвестен фактор - при първите ще осъмнеш трети пол, а при вторите ще те вкарат в концлагер казарма за слава на дуржавата майфийка. Абе тоя свят е страшен! но лично съм против санкциите спрямо Русия от икономическа гледна точка - бедни руснаци, равно на губещ Запад. що? ами нема кой да купува стоките на запада бе! Кат нас - немаме пари, губи и Буш и ситроен и Рено и БМВ... печелят автоморгите... Глупави са западните политици, само си гледат келепира. Не мислят икономически...

    Коментиран от #16

  • 16 Панчо

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Панчо":

    Ето аз простия провинцциален селяндур икономист, как ще опиша санкциите на Запада,с рещу Россия - пълна ПРОСТОТИЯ! Що? Ами руснаците обедняват. това е в интерес на глобалистите, които и нас смазаха икономически чрез политиците ни продажни повечето. но не и на целия Запад. Що? Ами като няма пари руснака или Ганьо ние да си купим Бош или БМВ новички или Опел, ще си купим Китайска или корейска кола. щото са по-евтини. но в никакъв случай и по-лоши. Корейските коли са страхотни! Китайските не зная, нямам опит. Така, Запада губи. Печелят глобалистите дето си чешат трътките и устите - Меркел, Билдерберги, Мей и другите. щото имат глобален халифат план. но икономически запада губи като притиска Россия. Поясних.... И рруснаците като обедняват, купуват китайско...по-евтино. Като нас. А Ердоган е хитър. Стопли дипломацията с Путин и сега и Турски поток и туристи... Далавера! не е като Мей, нали? Нито като нашите въртели на власт...
  • 17 Станчо

    0 0 Отговор
    Абе, въртиме сучиме Путин е прав, запада крив и Бойко лош.... ха ха ха. Дай да върнеме соца а? ...ааааххххх.... Тия БМВ-та ... боклуци... ха ха ха.... ладите и москвичите кви беееееха ..... здрави, убави.....
  • 18 Сори

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Западна Европа и САЩ така се справиха с Хитлер че един мост го превземаха за 3месеца с коалиция от 5 държави докато на руския войник не му е оставало време за една цигара към пътя за Берлин..
  • 19 Кики

    0 0 Отговор
    До Коня

    Ти е трябвало да се родиш в Русия през 1921 г.,та да видиш за какво става въпрос!
  • 20 Диди

    0 0 Отговор
    Както и да дискутираме кой е прав и кой не,едно е важно,да няма война във Европа,тогава ще бъде лошо за всички.От санкции страда народа и развитието на която и да е държава.
  • 21 гост

    0 0 Отговор
    Оня да си яха коня и да изчезва,че май е пропуснал факти от историята.
Новини по държави: