Last news in Fakti

21 Октомври, 2016 09:43 1 322 11

За кожата на един репортер

  • украйна-
  • репортер-
  • убийство-
  • награда

Украински сайт поръча убийството на британския репортер Греъм Филипс

Поръчаха убийството или пленяването на репортера и военен кореспондент в Украйна Греъм Филипс. Главата му е оценена на две хиляди долара, а евентуалното му раняване ще донесе на наемника половината от тази сума, съобщава life.ru.

Обявата за убийството на Филипс се появи в скандалния сайт "Миротворец", контролиран от Министерството на вътрешните работи на Украйна. Авторите на примамливото предложение ще дадат 2000 долара и за телефона на Филипс в непокътната цялост и половината сума в разглобено състояние.

Британецът стана популярен с работата си в телевизионнитe канали „Русия днес“ и “Звезда”. Известен е със своята журналистическа дейност в периода на така наречения “евромайдан” в Украйна в края на 2013 – началото на 2014 г. и по време на гражданската война в Донбас. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 това е фашизъм

    0 0 Отговор
    В сайта "Миротворец" има списък-при това доста голям,на журналисти и обществени дейци.Някои от тях вече са убити.Журналиста Бузина,който разкри за наемниците в Украйна и за апетитите на НАТО към Крим,беше разстрелян като куче.Но преди това показа доказателства със които ЦРУ го е заплашвало със таен затвор в Полша.От същият списък са убити или изчезнали над 640 човека.
  • 2 Дидо

    0 0 Отговор
    Репортерът Греъм Филипс е на свободна практика-факт.Това че само две руски телевизии са излъчвали репортажите му,не означава че работи за тях-тук се вижда как манипулирате читателя си.И британският журналист е популярен още от войната в Ирак.---много преди Украйна.
  • 3 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    този не е никакъв журналист,а обикновен лъжец на заплата в руските медии.ако са искали да го убият са можели 1000 пъти ,дори го екстрадираха веднъж от украина.сега си качва цената след като се е на.рал от смъртта на главния герои в неговите репортажи.

    Коментиран от #4, #8, #9

  • 4 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Е то по твоята тролска логика същото може да се заяви и за всеки един, дето говори против Русия и интересите и!
  • 5 Като задницата на рейса

    0 0 Отговор
    Тянка, видел ли си колко е тъпа задницата на рейса? А вземи че са култивирай , че си като продукт от МОНСАНТО ! Полуфабрикат!
  • 6 Шеф на остров

    0 0 Отговор
    Стоянчо.катърчето.Десито.Всички Тиквофили.Американолизци сте поканени на остров Белене за среща-размисъл!
  • 7 Абе овча главо

    0 0 Отговор
    Стояне,ставаш вече освен смешен,че и жальк.Този човек показва истината-не служи на никой.Има много репортажи от различни горещи точки по света.Доста от тях са неудобни на властимащите и затова е журналист на свободна практика.Виж в Тубата някои от тях-той не взима страна,а само констатира истината.Айде пиши по-разумно че ни писва от твойте драсканици тук.

    Коментиран от #11

  • 8 РЕАЛНО ми писна от спама тук

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Мислех че няма как да паднеш още по-надоло--е опроверга ме..Явно прякорът ти "ТО" е заслужен.
  • 9 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    И заради всичко това, което си изредил той трябва да мъде убит? Радвай се,че си в територия булгаристан, иначе....

    Коментиран от #10

  • 10 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Трол":

    аз се радвам ,а ти радваш ли се?и къде съм казал че трябва да бъде убит?казах че не е никакъв журналист ,а платен лъжец използван от руските путинови медии да разпространява лъжи,но не съм писал че искам да го убият,напротив искам да си живее и да доживее истината да го настигне.особено бяха интересни партизаните 1991 година като почнаха да им падат лъжите :),тои ще е същия като се наложи един ден да отоговаря пред хората за тва дето ги е лъгал.
  • 11 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Абе овча главо":

    ще се повторя още веднъж.този човек е безскруполен лъжец и не е никакъв журналист.потдържаше руските лъжи за свалянето на цивилния самолет за битката в дебалцево и тази на летището,както и версията за народното въстание в донбас без участие на руски воиски.обаче е тъп на гадулка и често прави гафове в репортажите си снимаики руски редовни части или руска военна техника без аналог в украинската армия ,когато се опитва да обяснява че руски воиски в донбас няма.
Новини по държави: