1 015 3

Москва харесвала повече Клинтън, отколкото Тръмп

Снимка: АП/БТА
Снимка: АП/БТА
Венцислав Михайлов

Слабата и нерешителна Хилари Клинтън е много по-приемлива за Кремъл, отколкото нейният съперник Доналд Тръмп.

Това заявява в интервю за в. „Бостън хералд“ бившият постоянен представител на САЩ в ООН Джон Болтън. Според него не е вярна тезата, че Москва се опитва да помогне на кандидата на републиканците в предстоящите избори за президент.

Ако аз седях в Кремълския кабинет на Путин, то бих желал да видя за президент Хилари Клинтън. Тя е слаба и нерешителна, тя е бюрократ и по тази причина я бих предпочел да води Америка, а някой като Тръмп, посочва Джон Болтън.

Самият Владимир Путин на няколко пъти посочи, че Русия би работила с всеки, избран от американския народ, президент. От своя страна Доналд Тръмп застъпва тезата, че САЩ трябва да нормализират и затоплят отношенията с Русия. Хилари Клинтън пък продължава да подкрепя политиката на санкции, водена от президента – демократ Барак Обама.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Kcaniba
  Отговор
  1 16:49  23.10.16
  За Света , както и за Москва впрочем, предполагам не е от значение, кой идиот ще сложат... Важното е, вътре, кои корпорации и чии интереси ще надделеят. Външната политика на САЩ, като държава функционираща абсолютно идентично на Империя Хегемон, рабовладелческата демокрация Рим, се диктува от вътрешното състояние и нужди.
 • Картър
  Отговор
  2 19:54  23.10.16
  И в щатите и в Русия властва Ротшилд. Този цирк в Сирия и Украйна е да се прецака ЕС. След като доброто и лошото ченге претаковат Европа, ще прецакат и Китай. Там обаче ще е доста по трудно на Ротшилд, китайците не са баламурници като европейците и може би ще настане Краят на света.
 • стар пипач
  Отговор
  3 21:03  23.10.16
  Руснаците са се е притеснили че ако Тръмп стане президент ,когато се среща с Путин ще го пипа по пи.ката!!!

Напиши коментар:


Публикувай