23 Октомври, 2016 16:40 1 456 3

Москва харесвала повече Клинтън, отколкото Тръмп

  • хилари клинтън-
  • русия-
  • сащ-
  • доналд тръмп
Москва харесвала повече Клинтън, отколкото Тръмп - 1
Снимка: АП/БТА

Слабата и нерешителна Хилари Клинтън е много по-приемлива за Кремъл, отколкото нейният съперник Доналд Тръмп.

Това заявява в интервю за в. „Бостън хералд“ бившият постоянен представител на САЩ в ООН Джон Болтън. Според него не е вярна тезата, че Москва се опитва да помогне на кандидата на републиканците в предстоящите избори за президент.

Ако аз седях в Кремълския кабинет на Путин, то бих желал да видя за президент Хилари Клинтън. Тя е слаба и нерешителна, тя е бюрократ и по тази причина я бих предпочел да води Америка, а някой като Тръмп, посочва Джон Болтън.

Самият Владимир Путин на няколко пъти посочи, че Русия би работила с всеки, избран от американския народ, президент. От своя страна Доналд Тръмп застъпва тезата, че САЩ трябва да нормализират и затоплят отношенията с Русия. Хилари Клинтън пък продължава да подкрепя политиката на санкции, водена от президента – демократ Барак Обама.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    0 0 Отговор
    За Света , както и за Москва впрочем, предполагам не е от значение, кой идиот ще сложат...
    Важното е, вътре, кои корпорации и чии интереси ще надделеят.
    Външната политика на САЩ, като държава функционираща абсолютно идентично на Империя Хегемон, рабовладелческата демокрация Рим, се диктува от вътрешното състояние и нужди.
  • 2 Картър

    0 0 Отговор
    И в щатите и в Русия властва Ротшилд. Този цирк в Сирия и Украйна е да се прецака ЕС. След като доброто и лошото ченге претаковат Европа, ще прецакат и Китай. Там обаче ще е доста по трудно на Ротшилд, китайците не са баламурници като европейците и може би ще настане Краят на света.
  • 3 стар пипач

    0 0 Отговор
    Руснаците са се е притеснили че ако Тръмп стане президент ,когато се среща с Путин ще го пипа по пи.ката!!!