1 459 6

Клинтън застрашава Асандж

Адвокатите му притеснени за неговата сигурност

Росен Стойчев

„Ако Хилъри Клинтън спечели президентските избори в САЩ, опасността за Джулиан Асандж се увеличава.“ Това бе заявено от адвокатката на основателя на WikiLeaks Мелинда Тейлър, цитирана от РИА Новости.

Вече изтекоха информации, според които през 2010 г., докато е заемала поста на държавен секретар, Клинтън е предложила Асандж да бъде отстранен с дрон.

„Притеснително е да чуеш, че някой иска да премахне друг човек с дрон, дори това да е казано на шега. Това би било равносилно на извънсъдебна екзекуция. Фактът, че бивш държавен секретар е направил подобно предложение, показва, че опасността за моя клиент само расте“, заяви Тайлър. 

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • некойси
  Отговор
  1 08:03  25.10.16
  Също така показва и от какви точно хора биват заемани такива високи постове. Ако Килъри стане президент ще направи всичко възможно да "отстрани" Асанж
 • Иван
  Отговор
  2 08:06  25.10.16
  За съжаление тя е по-малкото зло. Бърни Сандърс беше правилният за САЩ кандидат, но вътрешнопартийните им игри го отстраниха.. Всичко е по-добре от Тръмп.
 • onq s konq
  Отговор
  3 08:49  25.10.16
  Ако няма победител между двамата в Щатите,Митьо Пищова ще поеме временно длъжността.
 • Киро
  Отговор
  4 10:46  25.10.16
  Добър ден, някой да викне пастора да опее Джулиан Асанж! ХАХАХА Смейте ми се колко съм прост!
 • тошибиян
  Отговор
  5 11:03  25.10.16
  невъзможно е с дроон
 • ДЕРМО КРАЦИЯ или завоалиран ФАШИЗЪМ
  Отговор
  6 15:50  25.10.16
  На 23 Октомври 2016 внезапно почина основателя на Викиликс- Гавин Мак Фадиен а на 24 Октомври в Консулството на Русия в НюЙорк лично подава молба за незабавна виза и политическо убежище бившият директор на Клинтон Фондацията поради опасност за живота си. Що е ДЕМОКРАЦИЯ и не е ли тя завоалиран ФАШИЗЪМ ? Демокрацията е избор и контрол на адмистрацията от народа за да е в служба на народа. А Фашизъм е Корпорациите и Капиталът управляват правителството и администрацията т.е. "полицейско" управление на държавата където интереса на народа не съществува като грижа от държавата. Да си спомним и израза на Бойко: " и после ще искате да ви увеличавам пенсиите" . Не народа а каквото фашистите решат. В ЩАТИТЕ унищожават неудобните физически, а държавите чрез "цветни революции" и умерени опозиционери режейки главите на населението финансирани щедро от Запада и неговите ценности! Защо ни третират и колят като овце ли? Защото сме разединени! Та нали на фасадата на Народното Събрание пише на българки СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! Защо ДПС е една за всички етнически мюсулмани а другите етности в 180 партии, където на всички избори каквито и Белота на ДПС е по-силно от която и да е теца на останалите! Магарета сме избрали защото сме по-зле и от овце. А овцата рано или късно завършва на ченгела където и снемат и руното! Грешка е да се легализира партия на етническа основа ГРЕШКА ! Нямаме ИДЕОЛОГИЯ за строеж на нов социален обществен строй след падането на социализма. В момент

Напиши коментар:


Публикувай