976 0

Хората са най-щастливи на 53 години 

Те приемат несъвършенствата си, радват се на по-голяма увереност и не се тревожат за дреболии

Анатоли Стайков

Хората са най-щастливи на 53-годишна възраст, показват данните от социологическо проучване на Острова, цитирано от в. "Дейли експрес". В тези времена хората вече са в състояние да приемат несъвършенствата си, радват се на по-голяма увереност и не се тревожат за дреболии.

Допитването, обхваща индивиди на възраст между 50 и 70 години. Данните показват, че повечето от тях сега се чувстват по-щастливи, отколкото на младини. За да не пренебрегнем статистиката, оказва се, че средната възраст, на която се постига истинско задоволство от живота, е 53 години.

Сред предимствата на по-късната възраст, изтъкнати от участниците в анкетата, са: че могат да бъдат спонтанни, прями и да се надсмиват над околните.Хората на 53 години могат да живеят и без секс, но не и без очила.

Много от анкетираните споделят, че вече спокойно могат да поверят тайните си на приятели, тъй като е много вероятно последните да ги забравят.

Друго голямо предимство е, че могат да носят удобни дрехи и обувки, без да ги е грижа за това как изглеждат. всички се обединяват около твърдението, че сега имат повече време за развлечения, че могат спокойно да подремват следобед. И най-важното - имат извинение за това, че яесто забравят. 

Великобритания


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай