25 Октомври, 2016 11:55 1 452 6

Дутерте: САЩ да не ни третират като куче

  • родриго дутерте-
  • филипините-
  • сащ

Филипините може да откажат военно сътрудничество с Америка

Дутерте: САЩ да не ни третират като куче - 1
Снимка: БТА/AP

„САЩ могат да забравят за военно споразумение с Филипините, ако продължа да бъдат президент по-дълго.“ Това бе заявено от филипинския президент Родриго Дутерте, цитиран от „Ройтерс“.

Дутерте подчерта, че е против, каквото и да е присъствие на чуждестранни военни сили на територията на неговата страна.

„САЩ не бива да третират Филипините като куче. Поглеждам към миналото на нашата страна. Тогава на наша територия нямаше други военни, освен филипинските“, заяви Дутерте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    0 0 Отговор
    Тиквоча да се учи.

    Коментиран от #2

  • 2 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "бббббб":

    Ти пък. Какво очакваш от бай г.з.
  • 3 Бай хой

    0 1 Отговор
    Никакъв проблем !Щом не искаш бази не подновяваш договора и приключваш с тях!!!

    Така е с американците !!! Ако бяха руснаците ,първо нищо не ти плащат са базите второ няма не искам няма недей ! Руснаците не си изтеглят войските докато не ги изритат ! Справка източна Европа!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    Що ве адаш? До колкото съм запознат договора за базата в Ново село с говедарите изтече миналата година и не съм забелязъл да са се изнесли нито договорът да е подновен. Още по малко пък да са платили нещо. И въпреки че съм от доста време на този свят не съм забелязъл нито руски бази нито руски войски на Българска територия.

    Тези нпо лозунги нали знаеш къде да си ги сложиш.

    Творческият ти подход е твърде семпъл та дори и пошъл, та къкъвто и ник да си пишеш. Поп кръстьо си е поп кръстьо. Въпреки поп пред името.

    Коментиран от #5

  • 5 българина

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бай хой":

    Той адаша ти май е сгрешил не руснаци, а американци е трябвало да пише. Файда от американците на наша територия няма никаква. Дано само не стане вреда от "присъствието" им. По-голяма от досегашното ни другаруване с тях...
  • 6 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    този сам си бие шамари!