1 620 1

Нова страшна история за Доналд Тръмп, написана от Стивън Кинг

Това ли е най-ужасяващата му творба до сега?

Нова страшна история за Доналд Тръмп, написана от Стивън Кинг
Снимка АП/БТА
Милена Трачева

Писателите често черпят вдъхновение от живота, който се случва около тях и който понякога започва да прилича повече на измислица, отколкото на реалност. Майсторът на ужаса Стивън Кинг не прави изключение. Последният му литературен опит бе публикуван от самия него в Туитър.

Новата му страховита творба, която претендира да се превърне в шедьовър е дълга само 26 думи и е посветена на американския кандидат за президент Доналд Тъмп.

Творбата е значително по-кратка от най-дългия му роман към днешна дата — "Сблъсък" (над 1000 страници), но чувствата зад тази "история на ужасите" изразява страховете на много хора по време на едни от най-бурните и оспорвани президентски избори в САЩ, пише „Индипендънт“.

„Най-новата ми история на ужасите: Имало едно време един човек на име Доналд Тръмп и той се кандидатира за президент. Някои хора искаха той да спечели.“, гласи публикацията в Туитър.

My newest horror story: Once upon a time there was a man named Donald Trump, and he ran for president. Some people wanted him to win.

— Stephen King (@StephenKing) October 21, 2016

Резултатите от изборите ще се превърнат в история на ужасите за някои хора, независимо от това кой победи, тъй като тази надпревара е една от най-поляризираните в новата история на Америка.

Стивън Кинг, който е един от най-ревностните хулители срещу Тръмп, никога не е крил своята неприязън към републиканския кандидат за президент. Той не еднократно е споделял мислите си за Тръмп със своите милиони последователи в социалните мрежи.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • бббббб
    Отговор
    1 13:56  25.10.16
    Да напише нещо и за Тиквоча и за "мамата " на нацията ни!

Напиши коментар:


Публикувай