29 Октомври, 2016 09:01 1 208 0

Самолет горя на летище в Чикаго

  • самолет-
  • чикаго-
  • пожар

Заради инцидента се стигна до забавяне на полети

Самолет на авиокомпания "Американ еърлайнс" се подпали на международното летище "О'Хеър" в Чикаго и беше евакуиран, предаде ТАСС. При инцидента са леко ранени двайсетина души, допълва ДПА.

Федералното управление за въздухоплаване заяви, че самолетът, който трябвало да пътува от Чикаго за Маями, е спукал гума и е получил повреда в двигателя. Пилотът е спрял излитането и всички 161 пътници и 9 души екипаж са били евакуирани. 

От "Американ еърлайнс" обявиха, че излитането е било спряно заради повреда в двигателя.

По местните телевизии бяха излъчени кадри, показващи черен дим, идващ от спрелия на пистата самолет "Боинг 767", който видимо изглежда повреден отзад и отдясно. Случаят се разследва от властите.

Заради инцидента се стигна до забавяне на полети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА