31 Октомври, 2016 09:09 917 0

Въоръжени откриха стрелба пред пакистанско училище

  • пакистан-
  • стрелба-
  • училище-
  • въоръжени

Няма пострадали ученици

Въоръжени откриха стрелба пред пакистанско училище - 1
Снимка: БТА/ AP

Двама въоръжени са направили опит да щурмуват частно училище в пакистанската провинция Пенджаб, съобщи Indian Express.

Те са открили огън и се опитали да влязат в учебното заведение, но без резултат. Един от охранителите на училището е бил ранен, а малко по-късно на място са пристигнали силите за сигурност.

Всички ученици са били евакуирани. Няма информация за пострадали. Трагедията се е разминала благодарение на бързото пристигане на полицаи в района, пишат местните медии. Терористите са успели да избягат, в ход е акция по залавянето им.

Нападението не е прецедент в азиатската страна. През декември 2014 година седем терористи атакуваха училище в Пешавар и убиха 141 души, сред които 132 ученици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА